bez konkurencije

Legendarna glumica skinula se u toples u 65. godini i pokazala zašto već tri desetljeća nosi titulu seks-simbola!

Sharon Stone Sharon Stone Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 2 Sharon Stone - 4 Sharon Stone - 5 Sharon Stone - 1 Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +0 Sharon Stone Galerija

Sharon Stone na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira uz bazen samo u donjem dijelu bikinija, a grudi je jedva pokrila ručnikom koji je prebacila preko ramena.

Holivudska glumica Sharon Stone obradovala je svoje brojne obožavatelje fotografijom kojom je u 65. godini obranila laskavu titulu seks-simbola.

Pogledaj i ovo Sharon Stone - 2 ''ma bomba!'' Možda ima 65 godina, ali crveni, vatreni badić ovoj legendarnoj glumici stoji kao saliven!

Stone je pozirala uz bazen odjevena samo u donji dio bikinija, a grudi je jedva prekrila ručnikom koji je prebacila preko ramena.

"Zahvalno nesavršena na savršeni dan", napisala je u opisu fotke, koja je na Instagramu izazvala pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

"Legenda", "Prekrasna kao uvijek", "Prava ikona", "Prekrasna izvana i iznutra", "Boginja", "I dalje nevjerojatno zgodna", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila uz više od stotinu tisuća lajkova.

Sharonina bogata karijera započela je u 70-ima, kada je kao model zapela za oko Woodyju Allenu, koji joj je dao ulogu u svojem filmu "Stardust Memories". Nakon toga uslijedile su uloge u filmovima "Deadly Blessing", "Total Recall", "Sliver", "Casino", "Sphere", "Broken Flowers" i mnogim drugima, koji su joj osigurali status holivudske ikone, dok titulu seks-simbola ponosno nosi od 1992. godine, kada je ostvarila ulogu u erotskom trileru "Sirove strasti".

Svakom svojom pojavom i dalje izaziva uzdahe, a obožavatelje najviše vesele njezine fotke u kupaćim kostimima, dok je ovom u toplesu uspjela nadmašiti i samu sebe.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tiggy Legge-Bourke - 1 Tiggy Legge-Bourke - 2 Tiggy Pettifer i princ Harry (Foto: Getty Images) Tiggy Legge-Bourke - 3 +1 Prinčevi William i Harry s princezom Dianom Zanimljivosti Princeza Diana umrla je vjerujući u veliku laž o svojem suprugu: "To je jedna od najbolje odigranih prevara u povijesti"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene