Sharon Stone napravila je profil na aplikaciji za dejtanje Bumble, no blokirali su joj račun.

Galerija


Proslavila se davnih dana, a sve do danas drži titulu jedne od najseksi žena svijeta čiji šarm i izazovnost ne jenjavaju iako joj je već 61. godina. Naravno, riječ je o Sharon Stone, plavokosoj ljepotici koju pamtimo po kultnoj sceni iz "Sirovih strasti" kojom je zapalila kinodvorane diljem svijeta. 

Vezani članci Sharon Stone Čak tri puta izbjegla je smrt i davali su joj male šanse da preživi, a u 63. godini izgleda fantastično Sharon Stone Bila je seks ikona, proslavila se u erotskom trileru, ali i u 63. godini za svoj izgled dobiva hrpu komplimenata

Upravo ta ljepotica za kojom već desetljećima venu muškarci, ali i žene, ljubav traži baš kao i obični smrtnici - putem aplikacija za dejtanje. Naime, Sharon je napravila profil na aplikaciji Bumble koja služi za upoznavanje potencijalnih partnera, no nije sve išlo onako kako je planirala. 

Administratorima se učinilo toliko nevjerojatno da je Sharon Stone odlučila na taj način tražiti ljubav da su je automatski blokirali! Iznenađena Sharon o svemu je obavijestila svoje fanove, i to putem Twittera, na kojem se odmah pokrenula žustra rasprava o tome što joj se dogodilo. 

"Prijavila sam se na Bumble stranicu za dejtanje i zatvorili su mi profil. Neki korisnici prijavili su da to nikako ne mogu biti ja. Hej Bumble, biti ja je isključivo? Nemojte me izbacivati iz košnice", napisala je 61-godišnja glumica.

Kao dokaz je priložila i screenshot stranice na kojoj se vidi da je doista blokirana.

"Vaš račun je blokiran jer smo zaprimili nekoliko prijava da je vaš profil lažan", pisalo je.

A onda je uslijedio i šaljivi odgovor od Bumble kojim su se ispričali lijepoj glumici rekavši kako je samo jedna "kraljica" Stone na ovom svijetu te da su njihovi korisnici očito, kada su vidjeli njezin profil, mislili da je to predobro da bi bilo istinito. 

Kao iz bajke: Rakitićeva lijepa supruga u raskošnoj haljini izbacila nogu i dekolte u prvi plan