Pjevačica Shakira i njezin dugogodišnji dečko nogometaš Gerard Piqué pozirali su grleći se na surfanju.

Galerija


Slavni par, pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Piqué, očito se zajedno sjajno zabavljaju. 

Vezani članci Nina Badrić Nina Badrić objavila fotku iz mlađih dana pa izazvala nostalgiju za prošlim vremenima, pamtite li ju ovakvu? Slika nije dostupna Nogometaša bodrio i 7-mjesečni sinčić: Neodoljiv je, zar ne?

Na Shakirinu profilu na Instagramu osvanula je nježna fotografija Shakire i Gerarda koji se strastveno grle na osunčanoj plaži. Na sebi imaju surferska odijela, a oko njih leže daske za surfanje. 

Lijepa pjevačica uz fotografiju na kojoj se čvrsto drži za szpruga napisala je "Ja sam koala"

Par se upoznao 2010. kada je nogometaš sudjelovao u spotu za Shakirinu pjesmu "Waka Waka", koja je bila službena pjesma FIFA svjetskog prvenstva 2010. Zajedno su završili tek godinu kasnije. Slavni španjolski nogometaš igrao je za FC Barcelona, a bio je i španjolski reprezentativac. Ovaj nadareni sportaš točno je deset godina mlađi od Shakire (42). Par je zajedno dobio dva sina, prvog 2013., a drugog 2015. godine. 

Prije no što je s nogometašem pronašla sreću, pjevačica poznata po svojoj vještini plesanja trbušnog plesa bila je u još jednoj dugogodišnjoj vezi koja je završila 2010. ružnim prekidom. 

Shakira je 2000. upoznala i zaljubila se u odvjetnika Antonija de la Rúu, a iako se par nikada nije vjenčao, medijima su govorili da žive kao bračni par. Nakon 11 zajedničkih godina, u kolovozu 2010. došlo je do gadnog prekida veze, a službeni razlog bio je taj što je pjevačica mislila da ju Antonio koči u razvoju njezine karijere. Dvije godine nakon toga, 2013. došlo je i do sudske tužbe koju je Antonio podignuo protiv bivše djevojke jer je smatrao da mu duguje oko 100 milijuna dolara.

Ipak, tužba je odbačena, a pjevačica je nastavila sa svojim sretnim bračnim životom. 


 

Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se