Pjevačica Shakira i njezin dugogodišnji dečko nogometaš Gerard Piqué pozirali su grleći se na surfanju.

Galerija


Slavni par, pjevačica Shakira i nogometaš Gerard Piqué, očito se zajedno sjajno zabavljaju. 

Vezani članci Ana Sasso (Foto: Instagram) Znate ju kao seksi Pipi djevojku koja iskače iz mora, a sada ima 56 godina i izgleda jednako dobro Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina posljednjih dana provocira javnost fotkama u vrućem izdanju: Ova nova najseksi je dosad

Na Shakirinu profilu na Instagramu osvanula je nježna fotografija Shakire i Gerarda koji se strastveno grle na osunčanoj plaži. Na sebi imaju surferska odijela, a oko njih leže daske za surfanje. 

Lijepa pjevačica uz fotografiju na kojoj se čvrsto drži za szpruga napisala je "Ja sam koala"

Par se upoznao 2010. kada je nogometaš sudjelovao u spotu za Shakirinu pjesmu "Waka Waka", koja je bila službena pjesma FIFA svjetskog prvenstva 2010. Zajedno su završili tek godinu kasnije. Slavni španjolski nogometaš igrao je za FC Barcelona, a bio je i španjolski reprezentativac. Ovaj nadareni sportaš točno je deset godina mlađi od Shakire (42). Par je zajedno dobio dva sina, prvog 2013., a drugog 2015. godine. 

Prije no što je s nogometašem pronašla sreću, pjevačica poznata po svojoj vještini plesanja trbušnog plesa bila je u još jednoj dugogodišnjoj vezi koja je završila 2010. ružnim prekidom. 

Shakira je 2000. upoznala i zaljubila se u odvjetnika Antonija de la Rúu, a iako se par nikada nije vjenčao, medijima su govorili da žive kao bračni par. Nakon 11 zajedničkih godina, u kolovozu 2010. došlo je do gadnog prekida veze, a službeni razlog bio je taj što je pjevačica mislila da ju Antonio koči u razvoju njezine karijere. Dvije godine nakon toga, 2013. došlo je i do sudske tužbe koju je Antonio podignuo protiv bivše djevojke jer je smatrao da mu duguje oko 100 milijuna dolara.

Ipak, tužba je odbačena, a pjevačica je nastavila sa svojim sretnim bračnim životom. 


 

Nije zapamtio pravila ponašanja: Trump tijekom susreta s kraljicom prekršio protokol i osramotio se