Preslatki zajedno

Vole se godinama, mediji ih žele razdvojiti, no oni su zaljubljeni kao prvog dana unatoč razlici od 10 godina

Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: AFP) Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Shakira i Pique (Foto: Getty Images) Shakira i Gerard Pique (Foto: Instagram) Shakira i Antonio de la Rua (Foto: AFP) +0 Shakira i Antonio de la Rua (Foto: AFP) Galerija

Shakira i Gerard Pique upoznali su se na snimanju spotu za njezinu pjesmu "Waka waka".

Slavni par slavi rođendane na isti dan.

Pogledaj i ovo Shakira ''I dalje nije zakoračio u grob...'' Nakon njegove majke i djevojke, Shakira u pjesmi oplela i po Piqueovom ocu, brutalni stihovi sve su šokirali!

Radi se o kolumbijskoj pjevačici Shakiri i njezinom partneru, španjolskom nogometašu Gerardu Piqueu koji su 2. veljače proslavili rođendane.

Upravo zato, mi smo se prisjetili njihovih ljubavnih početaka koji datiraju u davnu 2010. godinu kada se par upoznao u Madridu na snimanju spota za njezinu navijačku himnu "Waka Waka" za Svjetsko nogometno prvenstvo, u kojem se pojavljuje i zanosni Španjolac. Među njima je odmah zaiskrilo, a par je svoju vezu potvrdio tek 2011. godine.

Točnije, to je napravila Kolumbijka na društvenim mrežama. Paru očito nije smetala činjenica ni da je među njima čak 10 godina razlike. "Osvojit ću Svjetsko prvenstvo kako bi se ponovno mogli vidjeti u finalu", rekao joj je tada Pique, i bio je u pravu, a ostalo je povijest. Gerard se od tada pojavio u još nekoliko njezinih glazbenih spotova, kao npr. u onom za pjesmu "Me Enamoré" i "La La La".

Par još uvijek nije stao pred oltar, no zajedno imaju dva sina. Milan je stigao u siječnju 2013. godine, a Sasha također u siječnju, ali 2015. godine. Iako se neko vrijeme šuškalo kako im je odnos u krizi, navodno zbog njegove ovisnosti o kockanju, to su bile ili samo glasine ili je par prebrodio sve probleme.

"Znao sam da je ona 'ona prava' čim sam je ugledao. Ona je žena mog života", često je u intervjuima isticao plavooki nogometaš za kojim uzdišu žene diljem svijeta. Prije njega, Shakira je bila godinama u vezi s argentinskim odvjetnikom i sinom bivšeg predsjednika, Antoniom de la Ruom. Par je prekinuo nakon 11 godina ljubavi, no tada je pjevačica izjavila kako je to samo privremeni prekid.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Bilo je to 2010. godine kada je upoznala Gerarda, pa o pomirenju više nije bilo riječi. Iako su tvrdili kako su ostali u prijateljskim odnosima, Antonio je 2013. godine tužio bivšu djevojku tvrdeći kako mu duguje 100 milijuna dolara nakon što je ona iznenada prekinula poslovno partnerstvo s njim 2011. godine. Ipak, njegova tužba je odbijena.

Gerard i Shakira rijetko se pojavljuju zajedno na službenim događanjima, no aktivni su na društvenim mrežama, a njihova malena obitelj je doista neodoljiva. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor i Dee Devlin (Foto: AFP) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +3 Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Celebrity Djevojka je bila uz njega i kad nije imao ništa, a on napravio dijete drugoj?

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +0 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Jelena Perčin nakon rođenja druge kćeri izgleda još ljepše, a prošetala je i modnom pistom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) Ariel Winter (Foto: Instagram) +2 Ariel Winter (Foto: Instagram) Celebrity Tek je proslavila 21. rođendan, a iza sebe već ima hrpu skandala i puno golišavih fotografija

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša (Foto: Instagram) Duško Tošić (Foto: Instagram) +4 Ognjen Vranješ (FOTO: Instagram) Celebrity Dok nikad traženija Karleuša nastupa po Europi, njezin suprug uživa na luksuznom odmoru u Dubaiju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene