potez iza njenih leđa

Severini država dodijelila minimalac, planira ga vratiti, objasnila je o čemu se točno radi

Igor i Severina Kojić Igor i Severina Kojić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor i Severina Kojić Galerija

Severina je preko glasnogovornika otkrila da su financijsku pomoć države zatražili njezini suradnici bez njene suglasnosti.

Posljednjih dana u javnosti kruži informacija da je pjevačica Severina (48) dobila financijsku pomoć države u obliku minimalca jer je pandemija koronavirusa utjecala na njezine prihode. 

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Cijelu situaciju je razjasnio njezin glasnogovornik Davor Grgin.  "Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost", rekao je Grgin za 24sata. 

Istaknuo je da je Severina čim je saznala što su učinili pokrenula postupak za opoziv. "Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost", ispričao je. 

Inače, Severina je Dobrodošao u klub d.o.o. osnovala 14. svibnja 2019. Kao djelatnost se navodi izvođačka umjetnost, a Severina je registrirana kao jedina osnivačica i direktorica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet dreams🖤 #ostanidoma #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

U ponedjeljak bi država trebala objaviti listu kompanija koje su tražile isplatu minimalca. Dovršeni popis broji 87.000 tvrtki, obrtnika i samostalnih profesija za približno 470.000 zaposlenika. Kako piše Večernji list, na tom popisu je i Severina

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Instagram) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) +1 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Celebrity Bujne obline jedva je obuzdala: Ni na trčanje ne ide bez dekoltea i teške šminke na licu

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene