zahvalila na pruženoj ljubavi

Fešta za pamćenje: Severina nakon svih nevolja sa stilom proslavila 48. rođendan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je snimila video tamburaša koji su joj zapjevali pod prozorom za rođendan i zahvalila svima na čestitkama.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Severina proslavila je 48. rođendan u izolaciji zbog koronavirusa, no veselja joj nije nedostajalo. 

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Dragi moji, ja sam za rođendan dobila tamburaše ispod prozora", rekla je nasmiješena Splićanka u videu na Instagramu. Pohvalila se svirkom ispred kuće, a nakon što tamburaši završili pjesmu "Sretan rođendan" od Fantoma vikala im je bravo. Potom su Severini odsvirali "Lipa si, lipa" od Gorana Karana i za kraj hit od Miše Kovača "Dalmacija u mom oku". 

Uskoro je pjevačici stigla i malena torta koju je pjevačica nazvala instagramskom. Inače, Severina je tijekom dana objavljivala čestitke obožavatelja i prijatelja među kojima su bili njezini kolege Karan, Giuliano. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pjesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve ❤️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #zahvalnazasve #severina

A post shared by Severina (@severina) on

"Hvala na svoj ljubavi koju ste mi danas slali. Hvala mojim prijateljima za zoom party, za tortu, za pjesmu pod mojim prozorom... Fanovima na video čestitkama, kolegama i svim drugim dragim ljudima... Puno mislim na vas. Volim vas sve", zahvalila se svima Severina

Pjevačica se nedavno našla u problemima nakon što su ju uhitili zbog kršenja policijskog sata u Srbiji. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene