INCIDENT U SRBIJI

Severinin glasnogovornik objasnio što se događalo u Beogradu kada je pjevačica uhićena. Otkriveno i koliko je morala platiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina u srijedu je uhićena u Beogradu zbog kršenja policijskog sata. O svemu se oglasio i njezin glasnogovornik Davor Grgin.

Severinu je u srijedu navečer u Beogradu uhitila policija jer je prekršila stroga pravila policijskog sata. Pjevačicu su odveli u policijsku postaju, a o cijelom događaju priopćenjem se oglasio Severinin glasnogovornik Davor Grgin.

Grgin kaže da Severina pakirala i spremala za povratak u Zagreb kad je ''izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu''.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

Pogledaji ovo Igor i Severina Kojić Celebrity Severina progovorila o tužnom Uskrsu bez sina: "Nisam ga zagrlila 30 dana, iako mi pripada pola blagdana"

Poručio je da će pjevačica priznati prekršaj i platiti kaznu, a srpski mediji pišu da je to već učinila. Naime, Severina je na licu mjesta platila kaznu u iznosu od oko 3200 kuna, javljaju Novosti.rs.

''Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće'', piše Grgin u priopćenju. 

Glasnogovornik pjevačice objasnio je i da je Severina u Beogradu posjetila sina koji živi s ocem Milanom Popovićem. U Srbiji je pjevačica ostala jedan dan dulje nego što je planirano.

''Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana", stoji u priopćenju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene