zaustavljena u automobilu

Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

Severina Severina PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Galerija

Severina je uhićena u Beogradu zbog kršenja policijskog sata, javljaju srpski mediji.

Srpska policija večeras je uhitila pjevačicu Severinu (47), prenosi Blic

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Severina je bila u BMW-u zagrebačkih tablica kada su ju zaustavili oko 21 sat u Beogradu u blizini Trgovačkog centra Okov u ulici Partizanske avijacije. Uskoro su provjerom saznali da splitska pjevačica nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je određen zbog pandemije koronavirusa. 

Nakon toga su Severinu odveli u policijsku postaju, odakle će biti procesuirana sucu za prekršaje.

Srpski mediji pišu da je Severina policajcima ispričala nekoliko različitih verzija, od toga da je krenula u ljekarnu do pravdanja da je samo htjela preparkirati auto.

Za kršenje policijskog sata predviđena je novčana kazna od 3200 kuna do 9500 kuna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Reklo bi se da je besnilo/bjesnilo/bisnilo izašlo na kraj s nejednakošću među ljudima, s kojom se razum uzaludno borio iljadama/tisućama godina. Svet/svijet/svit je konačno jedinstven... 📖 #borislavpekic #besnilo #seveteve #youtube #live #subota #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, pjevačica s mužem Igorom Kojićem boravi kod njegovih roditelja u Beogradu, gdje je stigla da bi vidjela sina Aleksandra, koji je kod oca Milana Popovića, no nije uspjela. Nedavno je otkrila kako nije svoje dijete vidjela 30 dana. 

Severina se prijašnjih tjedana javljala uživo iz doma muževih roditelja i uveseljavala obožavatelje. Pjevačica je u srijedu objavila seksi fotografiju na Instagramu i poželjela svima laku noć. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Celebrity Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene