Severina je uhićena u Beogradu zbog kršenja policijskog sata, javljaju srpski mediji.

Galerija


Srpska policija večeras je uhitila pjevačicu Severinu (47), prenosi Blic

Vezani članci Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

Severina je bila u BMW-u zagrebačkih tablica kada su ju zaustavili oko 21 sat u Beogradu u blizini Trgovačkog centra Okov u ulici Partizanske avijacije. Uskoro su provjerom saznali da splitska pjevačica nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je određen zbog pandemije koronavirusa. 

Nakon toga su Severinu odveli u policijsku postaju, odakle će biti procesuirana sucu za prekršaje.

Srpski mediji pišu da je Severina policajcima ispričala nekoliko različitih verzija, od toga da je krenula u ljekarnu do pravdanja da je samo htjela preparkirati auto.

Za kršenje policijskog sata predviđena je novčana kazna od 3200 kuna do 9500 kuna. 

Inače, pjevačica s mužem Igorom Kojićem boravi kod njegovih roditelja u Beogradu, gdje je stigla da bi vidjela sina Aleksandra, koji je kod oca Milana Popovića, no nije uspjela. Nedavno je otkrila kako nije svoje dijete vidjela 30 dana. 

Severina se prijašnjih tjedana javljala uživo iz doma muževih roditelja i uveseljavala obožavatelje. Pjevačica je u srijedu objavila seksi fotografiju na Instagramu i poželjela svima laku noć. 

Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio