Severina je čestitala Dariju Juričanu na odličnom krimiću, a istaknula je kako se glavni lik Milan Bandić nakratko pojavio na premijeri filma "Kumek" i onda utekao.

Galerija


Severina se u nedjelju pojavila na premijeri filma Darija Juričana "Kumek" o zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću i iznenadila javnost, a sada se o svemu oglasila na Instagramu. 

Vezani članci Milan Bandić plaća Dariju Juričanu - 2 Bandić došao na premijeru, poput šerifa platio knjigu koju mu je Juričan poklonio i poručio da film neće pogledati: "Za taj novac ja bih ga bolje napravio" Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

"Po njemu se ništa neće zvati. Sinoć sam bila na premijeri filma 'Kumek'. Čestitam Dariju Juričanu, jednom od mojih najdražih i svakako najhrabrijih redatelja, na odličnom krimiću s primjesama tragedije, ali i komedije. U jednom momentu pojavio se i glavni lik. Ala ludnice, to je kao da se na premijeri 'Kuma' pojavi Al Capone. Rekao je da bi on napravio triput bolji film. Naravno, kad triput više zna. Reko i uteko. Bilo je jako zabavno. Hvala", napisala je pjevačica. 

Severinini obožavatelji složili su se s njezinim riječima i velik dio njih nasmijala je njezina objava. "Sjajan post, Severina! Osim toga, Izgledaš odlično, sjajno, čak i s maskom za lice", "Koja si ti kraljica", "Maska je vrh! Posebno ako je poruka od Dubioze kolektiva 'Vratiće se Valter...'", Wow", komentirali su.

Njezina objava je ubrzo sakupila više od 12.000 lajkova. 

Oglasio se i shrvani Čombe, Mustafi je uputio posljednju poruku: "Sve si nas zadužio, vrijeme je za kraj sezone...''