Severina je sve iznenadila svojim dolaskom na premijeru filma "Kumek" redatelja Darija Juričana, gdje se pojavila s maskom koja je imala zanimljiv natpis. Film ''Kumek'' priča je o Milanu Bandiću.

Galerija


U kinu Studentskog centra u Zagrebu u nedjelju navečer održana je premijera novog filma Darija Juričana "Kumek" o Milanu Bandiću.

Vezani članci Severina Severina poslala poruku Milanu Bandiću, u objavi koju je stavila na Instagram spominju se krimić i tragedija Afere i Kumek - Bandić i žičara - 4 Film Kumek za rođendan Milana Bandića trebao bi razotkriti njegovu korupciju – On najavljuje dolazak: „Kakva bi bila premijera da Brad Pitt nije na njoj“

Redatelj je u skladu s najnovijim epidemiološkim mjerama morao srezati broj karata koje su puštene u prodaju, no premijeri su svejedno prisustvovala mnoga poznata lica.

Najneočekivaniji gost svakako je bio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji film ipak nije pogledao i napustio je kino prije projekcije, a veliku pažnju privukla je i Severina Kojić.

Pjevačica se na premijeri pojavila u elegantnom bež kaputu s krznenim ovratnikom i plisiranoj haljini, no najzanimljiviji dio njezina stajlinga bila je maska.

"Vratiće se Valter", poručila je Severina natpisom na svojoj maski, a radi se o pjesmi bosanskohercegovačkog sastava Dubioza Kolektiv, čiji tekst donekle prati tematiku Juričanova filma. Što je točno pjevačica htjela poručiti izborom maske, nije poznato, no svakako je uspjela ukrasti show.

Osim Severine, još neka od poznatih lica koja su se pojavila na premijeri bila su saborski zastupnici Marija Selak Raspudić, Tomislav Tomašević i Nikola Grmoja.

Mustafa Nadarević sa svojom se Slavicom vjenčao samo nekoliko mjeseci prije njezine smrti, preminula mu je u naručju

Još jedna (pre)uska haljina Nives Celzijus u nizu, ona poručila: ''Ovo je samo jedan od razloga da upalite TV!''