Severina je komentirala smrt dvoipolgodišnje djevojčice koja je u nedjelju preminula u Klaićevoj bolnici nakon što se danima borila za život.

Galerija


Tužna vijest o smrti dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške dirnula je cijelu Hrvatsku i o tome su se oglasila neki poznati Hrvati, a sad je to učinila i Severina

Vezani članci Severina - 1 Severina objavila nikad viđene fotke iz Splita, imala je specijalan razlog, a brzo je prikupila i više od 14.000 lajkova Maja Bajamić druga emisija TLZP - 7 Sjetni pogled Gorana Navojca Maji Šuput nije mogao promaknuti, evo što je to tako pomno promatrao

"Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj - rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?", napisala je pjevačica uz fotografiju zapaljene svijeće. 

S njenim riječima su se složili mnogi pratitelji. "I koliko još djece lije suze zbog neljudstva s kojim su okruženi i koji sjede u kojekakvim ustanovama i određuju im uvjete...", "Koliko još tuge u nepravde da se sustav promjeni i počne raditi???!", komentirali su. 

Tragičnu smrt djevojčice su ranije komentirale glumice Nataša Janjić Medančić i Petra Kurtela te Hamed Bangoura.

"Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir", napisala je na Facebooku Nataša.

"Slomljenog srca zbog djevojčice, molim vas da se ubuduće uvijek sjetimo da imamo odgovornosti zvati policiju kad god i najmanje posumnjamo na bilo koju vrstu nasilja oko nas", istaknula je u svojim Instagram Storyjima glumica Petra Kurtela.

"Počivala u miru, malena, a vi u Vladi ne dozvolite da smrt ove male nedužne djevojčice bude samo statistika. Zaštitite djecu i zaustavite nasilje u obitelji svim sredstvima!" napisao je na svojem Twitteru  Bangoura.

Vijest koja je šokirala javnost: Obitelj poznate voditeljice progovorila o detaljima njezine smrti

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina