Hamed Bangoura, Nataša Janjić Medančić, Petra Kurtela i drugi poznati Hrvati reagirali su na vijest o smrti dvoipolgodišnje djevojčice iz Nove Gradiške.

Galerija


Dvoipolgodišnja djevojčica iz Nove Gradiške koja se danima borila za život u Kalićevoj bolnici, danas je izgubila bitku.

Vezani članci In Magazin: John Pavlish, fotografije - 1 Domaće glumice na otvorenju jedinstvene izložbe fotografa Johna Pavlisha, zanimljivo je kako je nastao cijeli projekt Jelena Veljača i Nataša Janjić Medančić Javno poticanje na nasilje i mržnju? Hrvatska komora socijalnih radnika tuži dvije glumice, oglasila se Nataša Janjić Medančić

Tužna vijest potresla je cijelu Hrvatsku, a potaknula je i brojne reakcija poznatih Hrvata koji su na društvenim mrežama iskazali svoju tugu, ali i ljutnji i odgovornima uputili oštre kritike.

"Počivala u miru, malena, a vi u Vladi ne dozvolite da smrt ove male nedužne djevojčice bude samo statistika. Zaštitite djecu i zaustavite nasilje u obitelji svim sredstvima!" napisao je na svojem Twitteru Hamed Bangoura.

"Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir", komentirala je na Facebooku Nataša Janjić Medančić.

"Slomljenog srca zbog djevojčice, molim vas da se ubuduće uvijek sjetimo da imamo odgovornosti zvati policiju kad god i najmanje posumnjamo na bilo koju vrstu nasilja oko nas", napisala je u svojim Instagram Storyjima glumica Petra Kurtela.

"Počivala u miru, anđele dragi", napisala je na svojem Instagramu Lucija Lugomer.

"Za roditelje će se tamo već netko pobrinuti da dobiju što zaslužuju jer čak i najgori kriminalci ne ostaju imuni na ovo, a što će biti s troje djece koja ostaju iza njih? Gdje su sad sve spodobe Hoda za život i pravobranitelji/ce života i djece? Hoće li oni nešto poduzeti? Gdje su sad pametnjakovići koji misle da imaju pravo u ime napuštene djece odlučivati da na primjer gej parovi nisu obitelj? Ovo je bila obitelj? Muškarac i žena koji su se vjenčali i zbog toga im je vraćeno dijete kojeg su se odrekli da bi se mjesecima iživljavali i na kraju šakama razbili glavu vlastitom djetetu od 2.5 godine? Gdje su prava udomitelja na dijete ako su ga ovi psihopati ostavili?", poručila je kći bivšeg nogometaša Nikole Jurčevića, Lana putem storyja na svom Instagramu. 

Policajci su utvrdili da je majka prošle srijede, 31. ožujka, zlostavljala svoju kći udarajući je šakama po glavi i...

Objavljuje Jelena VeljačaNedjelja, 4. travnja 2021.

 

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Rijetki su prepoznali našeg političara na fotografijama iz mladosti, a svima je posebno zanimljiv jedan detalj