I Severina se na društvenim mrežama oprostila od Diega Maradone, koji je preminuo u 61. godini.

Galerija


Dok cijeli svijet tuguje za jednim od najboljih nogometaša svih vremena Diegom Maradonom, koji je preminuo u 61. godini života od posljedica srčanog udara, od njega se opraštaju i naše domaće zvijezde.

Vezani članci Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Pregled novih ljubavi i razlaza 2020. na domaćoj estradi: Za nekoga je bila kobna, a za nekog najsretnija godina Severina Severina stanovnicima Banovine poslala poruku pa mnoge rasplakala, ali i dobila reakcije divljenja

Jedna od njih je i Severina, koja mu je na svom Instagramu posvetila priču.

"Najobožavaniji... Zbogom, mister Maradona", napisala je uz njegovu fotografiju iz mlađih dana.

Od Maradone su se na društvenim mrežama oprostili i naši uspješni nogometaši poput Ivana Rakitića, Šime Vrsaljka, Vedrana Ćorluke i mnogih drugih. 

Maradona je početkom mjeseca završio na bolničkom liječenju, a bio je operiran zbog krvarenja u mozgu.

Nakon operacije počeo se uspješno oporavljati, ali ubrzo su mu se javili znakovi apstinencijske krize, pa je bio prebačen u ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa. Prije samo desetak dana vratio se kući, ali nažalost dogodilo se ono što su mnogi naslućivali.

Godinama je punio medijske stupce zbog svoje ovisnosti o kokainu. Navodno je drogu počeo konzumirati 1983. godine u Barceloni, a ovisnost mu je utjecala i na profesionalni život. Sve do 2004. godine imao je velikih problema, a posljednjih je nekoliko godina imao poteškoća i zbog viška kilograma. Liječnici su mu 2005. godine ugradili srčanu premosnicu i nakon toga se počeo oporavljati, ali njegovi problemi s ovisnošću navodno nikada nisu prestali.

Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom