Severina je progovorila o sinu uoči koncerta koji će biti održan u Areni Zagreb.

Galerija


Uoči velikog zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb koji će biti održan 7. prosinca, Severina je usred pravne i osobne bitke kroz koju prolazi odlučila progovoriti o tome kako se osjeća za magazin Gloria. Pri tome je s čitateljima podijelila i intimne detalje prvog vikenda provedenog sa sinom nakon što je sud donio privremenu mjeru prema kojoj on mora živjeti s ocem, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Vezani članci Severina nastupila u prepunoj Areni (Foto: Borna Filic/PIXSELL) - 3 Najemotivniji trenutak koncerta: Severina pjevala pjesmu posvećenu sinu, na kraju jedva zadržala suze Severina (Foto: Instagram) Planetarno popularna glumica ispričala se Severini u videu koji je snimila samo za nju: "Šaljem ti samo ljubav"

Prema odluci koju ju donijela sutkinja Tea Golub, Severina ima pravo viđati sina dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati, te svaki drugi vikend. Nadolazeći vikend, kada će i ujedno i održati koncert u sklopu svoje regionalne turneje "Magic Tour", maleni neće biti s njom jer sutkinja smatra da se Severina neće moći brinuti o njemu jer tu večer radi.

"Iako moj sin neće biti uz mene, nastupit ću u Zagrebu, a sve moje misli i emocije bit će uz njega", izjavila je Severina za Gloriju te dobila veliku podršku i drugih kolegica koje su i same majke, a održavaju koncerte ili nastupe noću.

Među njima je i pjevačica Alenka Milano, koja radi kao Severinin prateći vokal i kojoj je u planu pokretanje peticije među glazbenicama koje rade noću i ne mogu biti svoju djecu, no to ne znači da su loše majke.

Žene za njim već desetljećima uzdišu i obožavaju ga, no svojim je licem sada sve uspio šokirati