Predivno!

Seve se pohvalila iznenađenjem koje ju je dočekalo u stanu, za sve se pobrinula posebna osoba: "Najsretnija na svijetu"

Severina Severina Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina - 10 Severina - 8 Severina - 6 Severina - 1 Severina Vučković Severina Vučković Severina Severina Severina Vučković +20 Severina Vučković Galerija

Severina pokazala iznenađenje koje ju je dočekalo u stanu u Splitu nakon što je održala koncert za pamćenje u Opatiji.

Severina je nedavno održala veliki koncert u Opatiji, i to nakon punih 13 godina, nakon kojeg je otputovala u rodni Split gdje ju je dočekalo iznenađenje kojim se pohvalila na Instagramu.

Pogledaj i ovo Severina - 2 Dirljivi trenutak Na Noćnom maršu Severini je jedan muškarac uručio poklon koji ju je rasplakao: ''Nosit ću ovo rado!''

Severina je naime objavila fotografije na kojima pozira s velikim buketom šarenog cvijeća, a otkrila je i kako joj je iznenađenje pripremio sin.

"Najsretnija mama na svijetu je nakon koncerta dobila najljepši poklon na svijetu", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Aaaa koja ljubav", "Miš mali", "Bravo", "Predivno", "Lutka lijepa", "Jedna je mama", "Severina, prekrasna si, zračiš pozitivom, srećom i ljepotom", "Kao vino si", "Ljubav do neba", dio je komentara koje je dobila od obožavatelja.

Severina je dio opatijskog koncerta prenosila i na društvenim mrežama gdje broji preko 2 milijuna pratitelja, a za tu je priliku odabrala i spektakularnu mini haljinu s prozirnim dijelovima, šljokicama i perjem.

Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, 5000 posjetitelja bilo je vraćeno u neka star(ij)a vremena, prilikom čega su uživali i u omiljenim im pjesmama poput "Broš" i "Parfem", koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.

Posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu učinili još veličanstvenijom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 2 +13 Vlaho Arbulić - 1 inMagazin Jedan od najseksi Hrvata pronašao mir u seoskom životu, a evo kako to prihvaćaju lijepa supruga i kćerkica: "Meni je srce puno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene