kapa dolje!

Vrijedilo je čekati 13 godina: Severina u prozirnoj haljinici u Opatiji priredila spektakl za pamćenje!

Severina - 5 Severina - 5 Nel Pavletić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 10 Severina - 11 +19 Severina - 12 Galerija

Severina je nakon 13 godina nastupila na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a njezine hitove s njom je uglas pjevalo oko 5000 posjetitelja.

Pjevačica Severina održala je koncert za pamćenje na unaprijed rasprodanoj velikoj Ljetnoj pozornici u Opatiji, gdje je nastupila nakon 13 godina.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Dio nastupa je po prvi puta prenosila i na svojim društvenim mrežama, gdje broji preko 2 milijuna pratitelja, a za ovu je priliku odabrala i spektakularnu mini haljinu s prozirnim dijelovima, šljokicama i perjem.

Posebno osmišljen repertoar sadržavao je 24 pjesme koje su obilježile Severininu karijeru; od samih početaka pa sve do danas. Ovom retrospektivom hitova, 5000 posjetitelja bilo je vraćeno u neka star(ij)a vremena, prilikom čega su uživali i u omiljenim im pjesmama poput "Broš" i "Parfem", koje nemaju prilike često čuti na Severininim koncertima.

Posebnu večer dodatno je uveličao i Severinin prateći orkestar od 20 glazbenika, među kojima su bili i gudači i trubači, koji su jednu od najljepših i najatraktivnijih ljetnih pozornica na Mediteranu učinili još veličanstvenijom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Caprice Bourret - 1 Caprice Bourret - 2 Caprice Bourret - 4 Caprice Bourret +14 Caprice Bourret Celebrity Ima 50 godina, a u badiću izgleda kao Bondova djevojka: S razlogom je bila na listama najljepših žena i više od 250 naslovnica časopisa!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene