Severina Kojić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u šljokičastoj ljubičastoj haljini u kojoj će nastupiti na ovogodišnjem koncertu "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.

Galerija


Poznati Splićani Severina Kojić i Petar Grašo glavne su zvijezde 15. po redu humanitarnog koncerta "Želim život" u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom koncert se ove godine neće održati pred publikom na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, već će se u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15 moći pratiti na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr. ali ne sumnjamo da će ponovno ujediniti Hrvatsku.

Ususret koncertu Severina je na svojem Instagramu pokazala jedno od izdanja koje će nositi na koncertu, a blještavom šljokičastom haljinom oduševila je pratitelje.

"Gledajte nas sutra od 20:15 h na Novoj TV, Petar Grašo i ja pjevamo za Zakladu Ana Rukavina 'Želim život'... I svi zajedno zovemo 060 9000", napisala je Seve u opisu fotografije kojom je podsjetila sve da pozivom podrže rad zaklade kojoj je cilj prikupljanje sredstava za daljnje širenje Hrvatskog registra dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica te stručno usavršavanje mladih liječnika u tom području.

"Predivna", "Wow", "Sve ti lijepo stoji", pisali su joj pratitelji koji su osim haljine, hvalili i njezine zanimljive sandale s ružama, a mnogi su komentirali i kako jedva čekaju koncert.

Ovogodišnji koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina bit će održan u subotu 19. prosinca s početkom u 20:15, a pratiti ga možete na programu Nove TV, portalu DNEVNIK.hr te Facebook stranici DNEVNIK.hr.