Ako je suditi prema fotografijama koje je pjevačica podijelila, Severina i Igor bračne zavjete izmijenili su i prije Istre i Beograda.

Galerija


Osim Istre i Beograda, Severina i Igor Kojić prije svega spomenutog imali su još jedan obred vjenčanja, barem ako je suditi prema fotografijama koje je pjevačica podijelila. Naime, ovaj put Seve se pohvalila obredom drugačijim od onih koje su odradili na Balkanu.

Vezani članci Jennifer Lawrence i Cooke Maroney (Foto: Profimedia) Diva koju su ljubili slavni frajeri udala se za tajanstvenog dečka za kojeg javnost nikad nije čula Severina, Igor Kojić (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) Vrckasta Severina skakutala rovinjskim ulicama dok je suprug Igor nije ispuštao iz ruku

Naime, pjevačica je na Instagramu objavila fotografije s vjenčanja u Zanzibaru, gdje su ona i Igor bili 2016. godine. Severina je tada nosila ljubičastu haljinu, i to kroja kakav nose upravo afrička plemena.

Okitila se tada Sevka i tradicionalnim nakitom, a na obred je stigla u pratnji Masajki. Nosila je buket cvijeća, a jednu je laticu stavila u svoju kosu.

Iako smo navikli vidjeti Severinu s ''full' šminkom, ovaj je puta imala decentnu šminku.

Jelena Rozga ljubi novog frajera? "Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te..."

Žanamari kao ''uragan''! Tko je mišićavi frajer koji se našao u njezinoj blizini?