otkrila čemu se raduje

Severina se oglasila nakon romantične posvete muža Igora, izazvala zanimanje svojom objavom: "Život je kabaret"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je istaknula da se raduje svojim koncertima kojih će biti ovog ljeta.

Prije nekoliko dana joj je njen muž Igor Kojić posvetio romantičnu objavu, a sada se oglasila i Severina na svom Instagramu. 

Pogledaj i ovo Severina Ponovno zbunila javnost Srpski mediji ulovili Severinu u laži: Želi li time utišati tračeve koji se šire u posljednje vrijeme?

No pjevačica nije komentirala trenutno bračno stanje nego je otkrila čemu se raduje. "Život je kabaret. Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto... 'Mili moj' sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu 'Pogled ispod obrva', a ovo je snimka s turneje 'Tridesete uživo' iz 2009. godine (beogradska Arena). Koja je vama najdraža turneja? ‘Virujen u te live’, ‘Tridesete uživo’, ‘Dobrodošao u klub’ ili ‘The Magic Tour’?", napisala je Severina

Njezina objava je razveselila obožavatelje, a mnogi od njih su joj odgovorili na pitanje koja im se turneja najviše svidjela. Ipak, neki su istaknuli da je teško odlučiti jer su sve bile odlične. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedva čekam ponovne koncerte, a bit će ih ovo ljeto... “Mili moj “sam napisala u ljeto 2000. godine, u Blatu na Korčuli, objavljena je na albumu “Pogled ispod obrva”,a ovo je snimka s turneje “Tridesete uživo”iz 2009. godine (beogradska Arena). Koja je vama najdraža turneja? ‘Virujen u te live’, ‘Tridesete uživo’, ‘Dobrodošao u klub’ ili ‘The Magic Tour’? #milimoj #trideseteuzivo #arena #beograd #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, splitska pjevačica odbija komentirati svoj odnos s mužem Igorom o kojem su se raspisali srpski mediji kada se ona sama vratila u Zagreb. Tvrde da se Severina posvađala sa suprugovim roditeljima Oljom i Dragom Kebom Kojićem. 

Prije nekoliko dana se oglasio Igor romantičnom posvetom pjevačici na Instagramu. "Ljubav koja se ne mjeri lajkom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz objavljene fotografije", napisao je uz zajedničke fotografije njega i Severine. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene