Opet obrat u priči

I više je nego jasno da prolaze kroz pravu dramu: Severina i Igor iznenadili novim potezom, ona danas bila na sudu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina i Igor Kojić na Instagramu se ponovno međusobno prate, kao što je to bio slučaj donedavno.

Dok Severina ne komentira svoju bračnu situaciju, njezin muž Igor Kojić nedavno je objavio zanimljivu fotografiju koja je pobudila zanimanje javnosti. 

Pogledaj i ovo Severina - 1 Jeste li kupili svoju? Nakon devet godina, Severina priprema koncert u Zadru, a ulaznice tri tjedna prije već su rasprodane!

Riječ je bila o montaži na kojoj je Igora i Severinu promatrao njezin bivši partner Milan Popović, a koju je Igor ubrzo maknuo. Nakon toga su se pjevačica i Kojić međusobno prestali pratiti na Instagramu, što je potaknulo još više nagađanja o njihovim ljubavnim problemima. No supružnici sada prate jedno drugo i nikoga više, kao što je to bio slučaj i ranije.

Ostaje nejasno što se događa i čemu ovakvi potezi Severine i Igora, no možda se situacija smirila. Par muče problemi otkad se pjevačica vratila sama u Zagreb, a njezin muž ostao u njegovu rodnom Beogradu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Srecan rodjendan, andjele moj.. ❤️ @severina

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Šute o problemima o kojima su se raspisali srpski mediji tvrdeći da pjevačica nije u dobrim odnosima s Igorovim roditeljima koji su ju prestali pratiti na Instagramu. Vidljivo je i po Kojićevim objavama da nešto ne štima u njihovu braku jer je nekada svako malo dijelio fotografije sa Severinom. 

Inače, pjevačica se u ponedjeljak ujutro pojavila na ročištu na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je podigao protiv nje bivši partner Milan Popović, piše Jutarnji list. Razlog je jedan od njezinih navoda u žalbi koju je iznijela. 

Severina je došla na sud s odvjetnikom Matom Matićem, no Popović se nije pojavio, pa je sve bilo brzo gotovo. No kako piše Jutarnji list, odvjetnika Matića iznenadilo je na ročištu što je Milan promijenio adresu, a to nije beznačajno jer pjevačica i poduzetnik imaju sina. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene