jedva čekaju

Severina zaintrigirala seksi fotografijom, obožavatelji uvjereni da znaju što se krije iza nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je za svoj izgled dobila brojne komplimente, a neki obožavatelji su uvjereni da je fotografijom najavila novu pjesmu.

Severina (48) zaintrigirala je obožavatelje na Instagramu najnovijom fotografijom na kojoj je pozirala u seksi izdanju.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Pjevačica na slici leži na krevetu u donjem rublju i crnim čizmama iznad koljena, a pokraj objave je citirala hit "Sweet Dreams" od benda Eurythmics. "Sweet dreams are made of this. Who am I to disagree? I traveled the world and the seven seas. Everybody's looking for something...", napisala je Splićanka. 

Severina je za svoj izgled dobila brojne komplimente, a neki pratitelji su uvjereni da je ovom fotografijom najavila novu pjesmu. "Prelijepa si","Seve sigurno snimila novi hit pa ima slatke snove. Jedva čekamo", "Legendo", "Nema ljepše žene od tebe", "Divna Seve", "Savršena si", "Ponovno sjajiš", komentirali su.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Sweet dreams are made of this Who am I to disagree? I traveled the world And the seven seas Everybody's looking for something...” #eurythmics #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Inače, fotografija koju je pjevačica objavila nastala je još 2015. Dok Severina intrigira javnost s objavama na Instagramu, istodobno ne komentira situaciju s njezinim mužem Igorom Kojićem. Naime, u posljednje vrijeme se nagađa kako par ima problema u braku. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene