"Jedna, neponovljiva"

Seve nakon novog poteza na društvenim mrežama izazvala čuđenje: "Nije mi jasno da još tako dobro izgleda"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je nakon devet mjeseci promijenila fotografiju na facebook profilu i dobila tisuće lajkova i komentara.

Nakon što je u posljednje vrijeme smanjila aktivnost na društvenim mrežama, Severina je iznenadila ali i razveselila obožavatelje novom profilnom slikom na svom facebook profilu.

Pogledaj i ovo Severina slavi 52. rođendan! Seve otvorila dušu o svom životu: "Prestala sam čekati da bude lako, prestala sam čekati da će me netko spasiti, i zato...!''

Riječ je o fotografiji snimljenoj na njezinoj turneji "The Magic Tour", na kojoj je odjevena u seksepilni crveni kombinezin s prozirnim detaljima i naglašenim dekolteom.

Dosad ju je lajkalo 13 tisuća ljudi, a u komentarima su joj isto tako pristigle tisuće poruka podrške i komplimenata.

Objavljuje SeverinaČetvrtak, 11. lipnja 2020.

"Seve, prelijepo izgledaš", "Kraljicu ne čini sjajna obleka, ona kraljica i u duši", "Žena, majka, kraljica", "Predivna Seve", "Jedna, jedina, neponovljiva", "Kraljica estrade", "Nije mi jasno da još tako dobro izgleda", "Lijepa, ljepša, najljepša", "Uvijek najbolja","Divna Seve, borac", samo su neki od njih.

Severina je nedavno na profilu na Instagramu objavila prvi selfie nakon glasina koje su kružile o problemima u braku s Igorom Kojićem i poslala svim ženama važnu poruku. Naime, njih dvoje su u posljednje vrijeme bili tema regionalnih medija koji su se raspisali o navodnim problemima koje imaju u braku te o svađi s njegovim roditeljima Oljom i Draganom Kojićem Kebom. Par nije htio komentirati navode, no Igor je romantičnom objavom na svom profilu na Instagramu dao naslutiti kako je među njima ipak sve u redu i da je njihova ljubav još uvijek jaka.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene