Severina je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom.

Galerija


Nakon brojnih koncerata i gostovanja te predstavljanja novog albuma Severina se odlučila uputiti na zasluženi odmor, a na svom profilu na Instagramu otkrila je tko joj pravi društvo.

Vezani članci Tomislav Voštinić Oglasio se vinar kojeg srpski mediji povezuju sa Severinom, ovako je reagirao na pitanje o odnosu s pjevačicom Severina - 2 Srpski mediji se raspisali: Severina ljubi 10 godina mlađeg vinara iz Ivanić-Grada, s Igorom je ipak gotovo?

Naime, svoje je obožavatelje raznježila fotografijom na kojoj u naručju drži sina Aleksandra i pritom citira velikog i nikad prežaljenog glazbenika Olivera Dragojevića.

"Ne dam vjetru da te dira", napisala je Severina uz objavu i otkrila kako se nalazi na Šolti.

Fotografija je dobila dosad dobila gotovo 60 tisuća lajkova, a obožavatelji nisu krili koliko su oduševljeni.

"Ništa ljepše na svijetu nema", "Slika vrijedi milijun riječi", "To je to, nema dalje", "Kako vas volim", samo su neke od brojnih poruka koje su joj uputili.

Podsjećamo, Severina se nedavno prvi put oglasila o sudskoj bitci za skrbništvo koju vodi s bivšim partnerom i Aleksandrovim ocem Milanom Popovićem koji je pak ispred svoje zagrebačke adrese pronašao sumnjiv i zapaljiv predmet za što je optužio sadašnjeg Severina supruga Igora Kojića. 

Najpoznatiji televizijski blizanci objavili prvu zajedničku fotografiju nakon 20 godina: "Vratili smo se!"