NEMA BRAČNIH PROBLEMA?

Severina pokušava utišati tračeve: Jednom fotkom i stihovima otkrila kako stoje stvari između nje i Igora

Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina (Foto: Promo) +0 Severina (Foto: Instagram) Galerija

Splitska pjevačica svojim je nedavnim postupcima na Instagramu potaknula tračeve o tome da ima problema u braku s Igorom Kojićem.

Severina (47) nedavno je maknula muževo prezime Kojić s Instagrama, pa su počela šuškanja o problemima u braku s Igorom (32). Nakon toga je objavila fotografiju s Igorom i njegovim roditeljima da bi utišala tračeve, no srpski su mediji otkrili da je riječ o staroj slici.

Pogledaj i ovo Severina - 3 "Izgleda bolje nego ja s 33!" Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

Splitska pjevačica, koju na Instagramu prati više od milijun obožavatelja, u ponedjeljak je podijelila fotografiju s mužem. "Mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila i ispod tvog ramena učulila...", napisala je Severina. Pjevačica se na slici smiješi i gleda u objektiv kamere dok ju Igor ljubi u tjeme. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...mili moj, sad bi se s tobom malo ljubila i ispod tvog ramena učulila... #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina 💇🏻‍♀️

A post shared by Severina (@severina) on

Obožavatelji i prijatelji na Severininu su objavu uglavnom stavljali srca i pisali pozitivne komentare. "Lijepi ste, lijepi ste. Nek' živi ljubav", "Uzor za partnersku ljubav", "Predivni", komentirali su. Neki su upitali pjevačicu kad će nova pjesma. 

Igor i Severina u braku su od 2015., a pjevačica iz veze sa srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra (8). 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +4 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog nje se odrekao titule vječnog neženje: U 57. godini dobio prvo dijete s 20 godina mlađom suprugom

Momčilo Otašević ponovno šarmira! 😍 „Zaustavila me policija na granici!“

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene