Severina uživa u romantičnom odmoru sa suprugom Igorom Kojićem u egzotičnim krajevima.

Galerija


Severina je, kao što već znamo, ovogodišnje božićne blagdane odlučila provesti daleko od kuće, i to na Maldivima, čime se pohvalila na Instagramu.

Vezani članci Severina Seve Igora više ne spominje, razdvojeni su i dalje, a pjevačica sve priče ignorira dok uživa na svojoj omiljenoj lokaciji Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba s knedlom u grlu pričao o Seve i Igoru te u kakvim je odnosima s njima, posebno je reagirao na pitanje o njihovom braku

Naime, prije nekoliko je dana na svom profilu objavila fotografiju s egzotične destinacije na kojoj pozira u kupaćem kostimu, no obožavatelji su se počeli pitati gdje je njezin suprug Igor Kojić, a neki su se zabrinuli da je na odmor otišla sama sa sinom.

No 46-godišnja pjevačica sada je pokazala da razloga za zabrinutost nema i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

"Sidimo... I ništa. S njim i ništa, meni je sve", napisala je Severina u objavi i pokazala kako uživaju.

Obožavatelji i prijatelji poručili su im da su prekrasan par. "Jedina nedoumica mi je tko je lipši od vas dvoje", "Nadam se da je i on tako divna duša kao i ti", "Lijepi spoj dviju srodnih duša", samo su neki od brojnih komentara.

Severina i Igor inače su ljubitelji toplijih krajeva, a pjevačica je s obožavateljima nedavno podijelila i fotografije s obreda vjenčanja u Zanzibaru

Razvodi, prevare, psihički slomovi i rehabilitacije: Prisjetili smo se skandala koji se neće tako brzo zaboraviti

Zgodni snagator "rastura" objavama na Instagramu: Pogledajte tko mu lakira nokte, koga hrani i s kim se druži