"Pločice po mojoj mjeri"

Seve pozirala u badiću pa objavu posvetila najdražem nogometnom klubu: "Tko ima bolju fotku s grbom svog kluba?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na profilu na Instagramu objavila fotografiju posvećenu nogometnom klubu Hajduk za koji navija od djetinjstva.

Severina vrijeme u samoizolaciji zbog koronavirusa između ostalog krati i objavljivanjem nekih fotografija i snimaka iz prošlosti koje je odlučila pokazati svojim obožavateljima, a njezina najnovija objava posebno će razveseliti navijače splitskog nogometnog kluba Hajduk.

Pogledaj i ovo Ivan Perišić - 1 Tetovirao je i rodni grad Ivan Perišić na posljednjoj utakmici Hajduka pokazao je novu tetovažu koja nosi posebno značenje, no to mu nije jedina!

Severina je uz navijačku pjesmu objavila fotografiju na kojoj pozira u bijelom badiću u bazenu, na čijem se dnu nalazi grb Hajduka, a u pozadini svira navijačka pjesma "Zbog Jedne Ljubavi".

"Nama u Splitu kad se rodimo odmah u krsnom listu napišu i “navija za Hajduk”. Kako bi van rekla. Poslušajte pismu i sve će vam bit jasno. Nego, ‘ko ima bolju fotku s grbom svog kluba? Ja znam za jednu Sonjinu, tako da nominiram Sonju Dvornik, a uz #zbogjedneljubavi i sve vas. Pozdrav iz Zagreba", napisala je Severina uz objavu i uz hešteg "pločice po mojoj mjeri".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina) on

 U komentarima su joj se javili brojni navijači Hajduka koje je njezina objava oduševila i uljepšala im dan. 

"Jednom kada ostarim i zadnji put te pozdravim, umrijet ću ti ja, a ti nikada to već svatko zna", "Wow savršeno", "Sve za Hajduka",, "Samo je jedna Seve", neki su od komentara koje je dobila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene