Nakon uspješnih koncerata Severina ne prestaje raditi. Sladoled je i njezina omiljena slastica za ljetno osvježenje!


Slatki korneti i okusi čokolade i jagode ne mogu nauditi savršenoj liniji Severine Vučković.

Vezani članci Ledo, ilustracija Fortenova grupa prodala Ledo za 615 milijuna eura. Plenković: "Ovo je nova šansa za radnike i kompaniju" Fabris Peruško (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Operativna dobit Agrokora u deset mjeseci 1,7 milijardi kuna

Kako svaki dan trči s trenerom i vježba, koji sladoled joj ne predstavlja nikakav problem. Zato se popularna pjevačica našla na snimanju još jedne reklame – ovoga puta za Ledo Maximo kornete. Cijela reklama osmišljena je kao nastup na pozornici, a Severina umjesto mikrofona ima kornet u ruci.

>> Severina: 'Ovo je najljepši koncert u mom životu. Hvala Zagrebe!'

'Svaki dan trčim sa svojim trenerom, a uoči turneje u Ljubljani sam vježbala tri tjedna šest sati dnevno. Čak sam i na traci za trčala u plesnim štiklama. Ne znam što znači paziti na prehranu jer jedem dosta često, redovito idem jedino na masaže. Po nastupu izgubim i do tri kilograma, ali ih i vratim. Svi mi govore kako sam jako mršava, ali nisam. Imam isto kilograma kao i s dvadeset', rekla je Severina prije koncerta u zagrebačkoj Areni, pa se nakon uspješne regionalne turneje može zaslatiti s omiljenom ljetnom poslasticom.

Kako je bilo na snimanju, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook