(Ne)zgode s koncerta

Severina: 'Vježbala sam i do šest sati dnevno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za rasprodan Severinin koncert pušteno je još 200 karata u sustavu Eventim, a i sada pjevačica ne skriva uzbuđenje zbog velikog uspjeha. No da bi se uspio održati, potrebno je mnogo truda, znoja i vježbanja.

Severina Vučković je regionalnom koncertnom turnejom još jednom potvrdila svoj zvjezdani status.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Za rasprodani koncert u Areni 11. svibnja pustila je još 200 ulaznica za svoje obožavatelje, te je za Gloriju ispričala kako su tekle pripreme, kako je bilo raditi s redateljem Tomažem Panudrom, te tko čuva Aleksandra dok ona radi.

>> Iznenađenje u Zagrebu? Najveći gaf? Severina sve otkrila!

Na tako velikom showu nerijetko se događaju i nezgode, pa je pjevačica ispričala kako joj je na probi u Rijeci popucao cijeli kostim koji je za nju dizajnirao Marko Mitanovski, dok se u Skoplju pokvarila hidraulika, no na sreću sve je na kraju dobro završilo.

'Svi mi govore kako sam jako mršava, ali nisam'

Za nastup je potrebno i mnogo vježbanja, tako da je pjevačica vježbala i po nekoliko sati dnevno.

'Svaki dan trčim sa svojim trenerom, a uoči turneje u Ljubljani sam vježbala tri tjedna šest sati dnevno. Čak sam i na traci za trčala u plesnim štiklama. Ne znam što znači paziti na prehranu jer jedem dosta često, redovito idem jedino na masaže. Po nastupu izgubim i do tri kilograma, ali ih i vratim. Svi mi govore kako sam jako mršava, ali nisam. Imam isto kilograma kao i s dvadeset', priča Severina.

'Moji se snovi ostvaruju na pozornici, jer toliko se sve dogodilo da o tome nisam ni stigla sanjati. U šest mjeseci smo završili i ploču i ovaj veliki show koji je zahtijevao puno proba. Želim da se ljudi sa mnom dobro zabave, da nakon mog koncerta imaju dobar san', poručuje Severina čiji je spektakl režirao Tomaž Pandur. 'Svi pričaju o njegovom estetici, no Tomaž je prije svega veliki emotivac, veliku emociju i veliku bol. Kad jednom uđete u njegov svijet, teško iz njega izlazite', priča Severina.

Zvijezda na pozornici, privatno mama

I dok mama oduševljava publiku u regiji na velikoj pozornici, maleni Aleksandar je u sigurnim rukama tate Milana, Severinine majke i dadilja.

'Aleksandru se kuhaju jela od organskih namirnica, pa čak i kad je sa mnom na putu. Nikada nije pojeo kupovnu kašicu. U hotelima za njega tražim samo kozje mlijeko', kaže mama14-mjesečnog sina.

A što planira nakon turneje, Severina poručuje kako se veseli odmoru!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene