Severina je na Instagramu objavila da će sretnoj pratiteljici pokloniti haljinu dizajnerice Matije Vuice, što je izazvalo neviđeno oduševljenje njezinih pratiteljica.

Galerija


Pjevačica Severina Kojić (48) ovih se dana na Instagramu prisjetila prekrasnih Maldiva koje je posjetila prije tri godine.

Vezani članci Severina Severinina jako kratka haljina pala je u drugi plan zbog greške u fotošopu: ''Slika je lijepa, ali ups!'' Omar Sharif i Matija Vuica Matija Vuica objavila dosad neviđenu fotografiju s glumačkom legendom, otkrila i kako su se upoznali

Nakon što je objavila dosad neviđenu fotografiju s plaže na kojoj pozira uz ocean u dugačkoj plavoj haljini s otvorenim leđima, podijelila je još fotki iz tropskog raja na kojima nosi tu istu kreaciju naše dizajnerice Matije Vuice, koju je sada odlučila pokloniti jednoj pratiteljici.

"Jednoj od najljepših haljina u mom ormaru vrijeme je da ode u vaš ormar. Samo tagirajte sebe ili nekoga koga bi haljina razveselila", napisala je Severina u opisu objave i raspametila obožavateljice koje su je obasule s više od 10 tisuća komentara u želji da postanu njezine nove vlasnice.

"Neka joj je sa srećom, tko god da je dobije", poručila je ispod fotki dizajnerica haljine.

Severina je na Maldivima 2018. godine proslavila Božić. Društvo na putovanju činili su joj njezin sin Aleksandar te suprug Igor Kojić, s kojim nije viđena od proljeća prošle godine i već se mjesecima šuška kako je njihovu braku došao kraj.

ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju