U najnovijoj objavi na Instagramu Severina se osvrnula na nedavno putovanje u Grčku i usput čestitala Božić svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

Galerija


Severina je nedavno boravila u Grčkoj, a sada je sa svojim obožavateljima podijelila jednu od fotografija s putovanja, ali i emotivnu objavu uz koju je čestitala i Božić svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

Vezani članci Igor Kojić Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile Severina Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

''Ovo je fotografija s nedavnog putovanja, koje je trebalo biti turističko, ali se pretvorilo u ono putovanje koje vas pomjeri i promijeni, ako je velika riječ 'iz temelja', onda bar dovoljno toliko da sebi možete reći: ''Hvala ti, lipi moj živote, što si me poslao ovdje ili me je netko pozvao tamo. Nema trećeg...'' (Iako je ovo najskromnija verzija svega doživljenog).

Ovo sam ja kad sam luksuzno odjevena, na luksuznom mjestu, u vrijeme kada nemamo vremena za ovakav luksuz svaki dan. Narcise mi je netom prije fotografiranja ubrala jedna starica i poklonila... i pričala mi je dugo, na grčkom, sve sam je razumjela tek kad me pogladila po glavi, iako ne znam ni riječ grčkog, osim 'efharisto' (Efcharisties - Hvala).

Ne želim pisati što sam tamo doživjela jer bi tabloidi i toaletoidi to prenijeli drugačije...

Ovo je za mene bio luksuz. Jer luksuz nije šminka, ni štikle (ni sve ono što ću već sutra obući, kad neću biti luksuzna, nego obična, ali i što volim, da ne budem licemjerna), ni mondena mjesta (koja su lijepa), ali ovo je luksuz za moju dušu, ovo je u današnje vrijeme luksuz za svačiju dušu, samo što nemamo vremena za ovaj luksuz. Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama.

Družim se s ljudima koje volim, s kojima mi je lipo, koji su sa mnom i ja s njima iz ljubavi, a ne zbog osjećaja dužnosti.

Luksuzan život je živjeti po svojim pravilima, ne podilaziti, ne pravdati se za svoje izbore.

Luksuzan život je živjeti bez straha.

Hvala Bogu na tome i hvala svetom Nektariju...

U vrijeme kad se svađaju čije su crkve, a čija je zemlja, luksuz je imati obitelj u kojoj se slave dva Badnjaka, dva Božića, dva Uskrsa...

Luksuz je živjeti u miru i imati mir u sebi.
Sretan Božić ljudi, svima koji slave danas, i živite mi što više 'luksuzno'! Voli vas Seve'', napisala je pjevačica. 

Severina je ranije objavila fotografiju sa svekrom Draganom i svekrvom Oljom te ih javno nahvalila. 

Napali Karleušu zbog prozirnog kombinezona: Pjevačica publici pokazala najintimnije dijelove tijela