Poslije nastupa u sklopu blagdana Severina slobodno vrijeme provodi s obitelji i uživa u društvu voljenih svekra i svekrve.

Galerija


Unatoč teškoj protekloj godini, Severina na Instagramu objavljuje fotografije i opise koji pršte pozitivom. Uglavnom se hvali trenucima s koncerata i nastupa te svom podrškom koju dobiva od svojih fanova, ali tu je i njezin suprug Igor Kojić, kojeg je nedavno nahvalila što je uz nju i u dobrim i u lošim trenucima. Osim Igora, uz Severinu su uvijek, što god bilo, i njezini svekar Dragan i svekrva Olja. Ovoga puta na društvenim je fotografijama objavila fotografiju baš s njima i posvetila im nekoliko riječi.

Vezani članci Igor Kojić Nakon što je Severina objavila golišave fotke i video, prvi put ove godine oglasio se i Igor Kojić sa zanimljivom objavom Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Keba napokon progovorio o odnosu Severine i Igora, nije bio nimalo raspoložen: ''Odrasli su ljudi''

''Olja i Dragan, najbolja svekrva i svekar na svijetu. Danas su nas odveli na ručak kod Mike. Moja obitelj u svijetu neizvjesnosti, ljubav i podrška. Divno je što ih imam!'' napisala je.

Većina njezinih komentatora zaključila je kako je baš divno vidjeti da se tako lijepo slažu, ali bilo je i onih koji su primijetili jednu sitnicu.

"Mogla si spomenuti Badnji dan, Severina. Bilo bi lijepo. Kraljice. Sretna i blagoslovljena Badnja večer svim pravoslavnim vjernicima", pisalo je u komentarima. 

Svi pričaju o reakciji Jennifer Aniston u trenutku kada je Brad Pitt dobio Zlatni globus