slavi s najmilijima

Severina se pohvalila jedinstvenom blagdanskom dekoracijom u svojem domu i otkrila tko je sve čini sretnom

Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Galerija

Severina je obožavateljima čestitala Božić na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pokazala i dio svoje blagdanske dekoracije.

Pjevačica Severina na Instagramu je uputila Božićnu čestitku svojim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Objavila je fotografiju a kojoj pozira u svojem domu, odjevena u blagdansko izdanje, a pohvalila i se svojom jedinstvenom blagdanskom dekoracijom.

"Sretan Božić, želim vam puno 'putokaza' u životu, koji vas čine sretnim... Meni je falilo prozora", napisala je pritom misleći na putokaze koje je oslikala na svojim prozorima i u kojima je ispisala imena svojim najmilijih.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Obožavatelji su joj u komentarima uzvratili čestitke, a uz neizostavne komplimente na račun izgleda, mnogi su pohvalili i njezinu originalnu ideju za ukras.

Severina je prošli vikend nastupila na humanitarnom koncertu Želim život Zaklade Ana Rukavina, uoči kojeg je za DNEVNIK.HR otkrila kakvi su joj planovi za blagdane.

"Badnjak i Božić smo svi godinama tradicionalno kod mene u Zagrebu. Mama, moj sin, uža familija, a imamo i nove bebe u familiji, prijatelji… Uglavnom, ima nas i pravimo dobre fešte. Božić svi čekamo, jer se kiti bor, vijeća se koje kuglice se trebaju staviti... Bakalar 'na bilo i jušni' i salate od morskih plodova do ponoći... Od ponoći sarma i sve radosti... Glasni, duhoviti i u dobrom raspoloženju. Nakon toga bježimo na snijeg u idilu Plitvica", kazala je tada.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Danijela Martinović - 1 Celebrity Danijela Martinović objavila blagdansku fotku u zagrljaju najvažnije osobe, odmah će vam biti jasno na koga je tako vesela!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Celebrity Iva Todorić prvi put u javnosti nakon prekida s mlađahnim dečkom, pobrinula se da je svi primijete, a nije bila sama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene