U sklopu humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina Severina je otpjevala neke od svojih najvećih hitova.

Galerija Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 18 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 17 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 16 +18 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 15

''Tvoja prva djevojka'', ''Paloma nera'' i ''Djevojka sa sela'' pjesme su koje je energična Severina zapjevala na pozornici humanitarnog koncerta Želim život koji pomaže rad Zaklade Ana Rukavina. 

Vezani članci Marija Rukavina Na koncertu "Želim život" prikupljeno ukupno više od milijun kuna! "Nemam riječi kojima bih zahvalila tisućama dobrih ljudi" Severina Što je to Seve poručila svojim modnim odabirima? Dva upečatljiva izdanja i puno znakovitih detalja!

Što je to ključno za dugoročan uspjeh i plodonosnu Severininu karijeru?

''Zatekla si me s pitanjem, ali ako smo već na ovoj predivnoj akciji koja se od tragične priče pretvorila i uveselila jako puno ljudi, i na tome zahvaljujem, mislim da je to borbenost, ustrajnost, upornost, a mi smo na bini jer to volimo i jer smo sretni zbog toga'', rekla je Severina.

Kako je ona preživjela lockdown i situaciju s koronom?

''Moram zahvaliti svojim prjateljima i suradnicima jer u tom periodu nikome nije bilo do ničega i nismo znali gdje to vodi. Od prošle godine od 9. mjeseca smo počeli snimati, bilo je teško, ali završili smo. Cijelu godinu sam išla u studio'', ispričala je Severina. 

A kakva je pjevačica kad nije na bini, kad je kod kuće?

''Ne bih kvarila ljudima, neka misle da sam ovakva i kod kuće. Šalim se, doma sam u trenirci'', rekla je i čak otkrila pokoji detalj bladanske atmosfere u svom domu, kao i što njezin sin Aleksandar najviše voli. 

''Isto kao i ja u djetinjstvu. Vrijeme Božića je bilo najljepše vrijeme u našem domu, Aleksandar se već sad raduje i pita kakav će biti bor. Sad smo oko spremanja, crtanje po prozorima i pečemo kolače'', ispričala je Severina. 

Humanitarni telefon 060 9000 kojim se pomaže rad Zaklade Ana Rukavina za vaše pozive je otvoren do 31. prosinca 2021.!

Nina Badrić o teškim trenucima i načinima na koji se nosi s njima: "Pokušavam se dignuti kao u Gibonnijevoj pjesmi" Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić

Sanja Doležal osjeća se bolje nego prije pet godina, a ne skriva ni zašto: "Zbog toga čovjek izgleda i ljepše i odmornije" Sanja Doležal Sanja Doležal Sanja Doležal - 2 +18 Sanja Doležal - 1

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju