Severina je na Instagramu objavila pjesmu "Rođeno moje" i uz nju poslala poruku stanovnicima Banovine koja je nastradala u razornom potresu.

Galerija


Severina ne krije koliko su ju nedavni događaji u zemlji rastužili i dirnuli, a sada se putem društvenih mreža odlučila obratiti stanovnicima Banovine i poslati im poruku kako nisu sami.

Vezani članci Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju" Severina Istinite priče u domaćim hitovima: Koje naše pjesme skrivaju stvarne događaje iz života zvijezda?

"Kada mi je bilo najteže, kada sam mislila da mi se ruši tlo pod nogama, pjesma me vukla za rukav. Sada kada nam se doslovno trese pod nogama, kada se trese Petrinja, Sisak, Majske Poljane, Glina, Strašnik i okolna mjesta, čovjek zanijemi pred silom prirode. Ali čovjek je obdaren nadom i vjerom i one umiru posljednje. Niste sami, niste ostavljeni. Život je borbeno polje, ali najteže borbe najjači vode", poručila im je Severina na Instagramu uz svoju pjesmu "Rođeno moje".

Mnogi od njih su joj pak zahvalili na podršci i lijepim riječima u komentarima.

"Najtočnija rečenica - najteže borbe, najjači vode", "Bravo draga", "Koliko god puta čujem ovu pjesmu rasplačem se pod težinom njenih riječi i koliko srca i duše ima u njoj.. Od svih borbi najteže su borbe majki..Ljubav rađa heroje", "Uvijek sam ti se divio Seve kako imaš snage otpjevati ovu pjesmu, a ne zaplakati", "Bravo i poljubac od jedne Petrinjke", "Pozdrav iz Siska", "Seve zna i umije", "Bit će bolje za sve ljude", samo je dio brojnih komentara i poruka koje je dobila putem društvenih mreža.

Severina ovih dana boravi u rodnom Splitu gdje vrijeme provodi s najbližim prijateljicama, dok njezina supruga Igora Kojića i dalje nema u njezinu društvu, kao što nema ni odgovora što se događa s njihovim brakom. 

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?