Poznati su podaci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o popisu korisnika za očuvanje radnih mjesta usred pandemije koronavirusa.

Galerija


Hrvatski zavod za zapošljavanje na svojim je službenim stranicama objavio popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta u mjesecu ožujku, na kojem su se našla i neka poznata hrvatska imena.

Vezani članci Mario Valentić i Marko Grubnić Pronađite razliku: Ovako to izgleda kad se Marko Grubnić susretne s još jednim našim ljepotanom! Severina Severinin tim komentirao napise srpskih medija o vezi s vinarom, evo kako su objasnili cijelu priču

Tako su se među 83.955 poslodavaca koje su dobili potporu našli modni stilist koji ima registrirani obrt za promidžbe i usluge Marko Grubnić, isto kao i pjevačica Severina, koja se o svom zahtjevu prije nekoliko dana i javno očitovala te rekla da dobiveni iznos planira vratiti.

"Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost", objasnio je njezin glasnogovornik Davor Grgin.

Na istom su popisu i između ostalih pjevači Lidija Bačić i Damir Kedžo, ali i kći Ivice Todorića, poduzetnica Iva Todorić, koja je za svoju tvrtku Srculence d.o.o. dobila pomoć od 3250 kuna.

Evo tko je djevojka koja je gola prošetala iza novinara i našla se usred preljubničke afere o kojoj priča cijeli svijet