Svi traže pomoć

Zna se tko je dobio isplatu minimalca od države, na popisu se našli Severina, Marko Grubnić, ali i Iva Todorić

Lidija Bačić (Foto: Screenshot Youtube) Lidija Bačić (Foto: Screenshot Youtube) Screenshot Youtube 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Bačić (Foto: Screenshot Youtube) Galerija

Poznati su podaci Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o popisu korisnika za očuvanje radnih mjesta usred pandemije koronavirusa.

Hrvatski zavod za zapošljavanje na svojim je službenim stranicama objavio popis korisnika potpore za očuvanje radnih mjesta u mjesecu ožujku, na kojem su se našla i neka poznata hrvatska imena.

Pogledaj i ovo Severina Lijepo se provela Severina objavila fotke s proslave svog rođendana, pogledajte što ju je vratilo u djetinjstvo: "Ima li ljepšeg osjećaja?"

Tako su se među 83.955 poslodavaca koje su dobili potporu našli modni stilist koji ima registrirani obrt za promidžbe i usluge Marko Grubnić, isto kao i pjevačica Severina, koja se o svom zahtjevu prije nekoliko dana i javno očitovala te rekla da dobiveni iznos planira vratiti.

"Zatražena je mjera potpore za zaposlenika u tvrtki 'Dobrodošao u klub', čija je osnovna djelatnost organiziranje koncertnih djelatnosti koje su, odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, zabranjeni do daljnjega. Također, Severinini suradnici, budući da je ona boravila u Srbiji, podnijeli su zahtjev za mjeru, bez njezine prethodne suglasnosti, i za njezinu samostalnu djelatnost. Odmah po današnjem saznanju, Severina je zatražila da se sredstva vrate i pokrenut je postupak za opoziv. Severina osobno uvijek je tu kada je potrebno pomoći, pa je tako osobna sredstva donirala nakon potresa u Zagrebu, o čemu nismo imali potrebe komunicirati ili izvještavati javnost", objasnio je njezin glasnogovornik Davor Grgin.

Na istom su popisu i između ostalih pjevači Lidija Bačić i Damir Kedžo, ali i kći Ivice Todorića, poduzetnica Iva Todorić, koja je za svoju tvrtku Srculence d.o.o. dobila pomoć od 3250 kuna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene