Severinu je prijavila ravnateljica škole u koju ide sin pjevačice zbog prijetnji izrečenih 10. ožujka.

Galerija


Severina je u petak bila skoro dva sata na ispitivanju u VII. policijskoj postaji Trešnjevka jer ju je prijavila ravnateljica Osnovne škole Matija Gubec Ljiljana Klinger da joj je prijetila 10. ožujka, piše Jutarnji list

Vezani članci Migranti, ilustracija Policajci pronašli izbodene strance uz granicu, tvrde da su ih napali Pakistanci Zapljena splitske policije 01 Jedna od najvećih zapljena splitske policije u proteklih godinu dana: Oduzeto više od četiri kilograma heroina i skoro pola kile kokaina

"Postupak je tajan, potpisali smo izjavu o tajnosti i ne mogu vam ništa više reći", rekao je odvjetnik pjevačice Mate Matić za Jutarnji list. 

Inače, Klinger je ravnateljica škole u koju ide Severinin sin Aleksandar kojeg ima s poduzetnikom Milanom Popovićem. Kako tvrdi Jutarnji list, ona je shvatila kao prijetnju ono što se dogodilo 10. ožujka kada je pjevačica s mužem Igorom Kojićem došla po sinu u školu.

Naime, tada Igoru nisu dali da preuzme Aleksandra, a navodno je Severina rekla učiteljima da Klinger poruče da nije u redu što rade, da će se sresti na sudu i kako je ona sljedeća. Te riječi su kod ravnateljice potaknule osjećaj straha, pa je ona odlučila prijaviti pjevačicu policiji radi prijetnje. 

Inače, Severina je krajem listopada prošle godine imala press-konferenciju na kojoj je optužila školu zbog ponašanja prema njezinom sinu. "U petak 11. listopada u Osnovnoj školi Matija Gubec, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, dogodio se incident kad mojem suprugu koji uredno sa mnom preuzima dijete nakon nastave iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice škole zaključale su ga u školu, navlačile te tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva sata", ispričala je tada. 

"Nitko me danas nije nazvao iz te škole, a dijete mi ne želi ići u školu zbog trauma. Ne smijem biti ni bolesna, iako sam im poslala ispričnicu jer sam se malo ozlijedila tijekom plesnih probi. Vukle su ga za ruku, ramena i trbuh te su mu prijetile da ako ustane sa stolca i krene prema Igoru da će dobiti batina. Čak su ga i vlastitim tijelom sprječavale da izađe iz razreda", dodala je pjevačica. Škola tada nije imala komentara, a policija je rekla da je izašla na teren. 

 

Slavna pjevačica u novom je spotu kao od majke rođena - pokazala je stražnjicu pokraj slapova