Severina se na profilu na Instagramu prisjetila nekih sretnijih i ljepših trenutaka provedenih sa sinom Aleksandrom.

Galerija


Nakon emotivne i dirljive čestitke mami Ani Vučković povodom Majčina dana, Severina je na svom profilu na Instagramu sa svojim obožavateljima odlučila podijeliti dosad neviđenu fotografiju sa sinom Aleksandrom, snimljenu još 2017. godine.

"Jugo, prosinac 2017.", napisala je kratko 48-godišnja Severina uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira s jedincem na splitskoj rivi.

Fotografiju pogledajte na Severininu profilu na Instagramu.

U komentarima je dobila brojne poruke podrške i divljenja svojih obožavatelja koji su zaključili kako će Severina uskoro stalno opet biti sa sinom, dok on sada prema odluci suda živi s ocem Milanom Popovićem.

"Jedna je mama", "Bit ćete vi opet zajedno, uvjeren sam u to 100%", "Koliko slatkoće na jednoj fotografiji", "Ljubav najjača, najiskrenija, neraskidiva", "Baš je lijepo vidjeti kad si sretna, nasmijana", "Duše slatke", samo su neki od stotine komentara koje je dobila.

A modnim znalcima s dobrim oko za detalje nisu promakle Severinine čizme dizajnerske čizme koje potpisuje modna kuća Balenciaga, a čija se cijena kreće oko 12 tisuća kuna.

Osim pravne bitke s bivšim partnerom Popovićem oko skrbništva nad maloljetnim sinom, Severina se posljednjih dana našla u centru pažnju zbog navodne svađe s obitelji Kojić i napetom odnosu sa suprugom Igorom Kojićem koji se trenutno nalazi u Srbiji, dok je ona u Zagrebu gdje je bez njega i proslavila rođendan.

Luka i Vanja Modrić slave 10 godina braka: Pogledajte fotografije s vjenčanja na kojem su gosti bili brojni poznati Hrvati