Ne prestaje se šuškati o novom odabraniku pjevačice Severine Vučković! Je li trudna? Žive li zajedno?


Otada je Severina javno objavila da je opet zaljubljena, svaki njezin korak dodatno se prati. Prošli je tjedan na glamurozan 'Hall Of Fame' party stigla s novim dečkom 28-godišnjim Igorom Kojićem, a sada već srpski mediji pišu kako njih dvoje i žive zajedno u Zagrebu.

Fatalna Severina: Svi muškarci u njezinom životu

Vezani članci Igor Kojić Dok Seve dijeli golišave prizore s odmora, Igor je većinu njezinih fotki obrisao, a zapratio je i neke nove profile Severina Seve počastila fanove vrućim fotkama, pozirala i bez grudnjaka da pokaže kako uživa, a neke je zanimalo samo jedno!

Šuškanja su počela kada je Igor na svojem Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako na bračnom krevetu uredno stoje posložene njegove stvari, ali i Severinine i odjeća njezinog sina Aleksandra.

 

Spremni za MiMi #alejandro

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

'Igor se zbog Seve preselio u Zagreb, i to poslije mjesec i pol dana veze. Kako sami kažu, od prvog trenutka znali su da je to prava stvar i imaju velike planove za budućnost. Šuška se da je pjevačica trudna i da su oboje zbog toga presretni ali je još rano da potvrde tu informaciju. Svuda idu zajedno, ne odvajaju se nijednog trenutka. S obzirom na to da Severina ima veliki stan u Zagrebu, predložila je Igoru da živi kod nje. Čini mi se da se otkad žive zajedno još više vole', rekao je izvor za srpski Alo.

Severina na glamurozni 'Hall Of Fame' party stigla s dečkom Igorom

 

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on

'Oni se zaista lijepo slažu, a Severina je poput tinejdžerke, blista. Nedavno je rekla da joj je najljepše jutro kada otvori oči pored dva muškarca koje najviše voli. Mislila je na Igora i sina Aleksandra. Njihova adresa je za sada u Zagrebu, ali će često dolaziti i u Beograd zbog Kojićeve porodice i prijatelja. Severinin sin obožava Igora i odlično se slažu', dodaje isti izvor.

 

Srce kuca tvoje ime... #volimstosevolimo #ljubavseljubavjuvraca

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

Severina se nije oglasila na svojem Instagrmu, no zato je objavila novu provokativnu fotografiju na kojoj je citirala njemačkog pisca Klausa Manna. ' Smijeh ovdje ima nešto prezirno i nešto zdvojno, nešto drsko, izazovno, a pritom i nešto beznadno, jezovito turobno. Tako se ipak ne smije nitko tko se dobro osjeća u vlastitoj kozi. Tako se ipak ne smiju muškarci i žene koji vode pristojan razborit život', stoji ispod Severinine fotografije na Instagramu.

Severina puna pošalica: 'Da sam završila faks radila bi za plaću lipo, ovako se moram glupirat'