Sve ljubavi

Fatalna Severina: Svi muškarci u njezinom životu - Je li Igor onaj pravi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

40-te su Severini donijele nove izazove, ali i nove ljubavi. No, sjećate li svih muškaraca u Severininom životu?

'Zaljubljena sam!', odjeknulo je prije nekoliko tjedana od same Severine. Popularna pjevačica sada se pojavila sa svojim novim 28-godišnjim odabranikom na glamuroznom 'Hall Of Fame' partiju. 

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

Seve na glamurozni party stigla s dečkom: 'Želja mog života je ispunjena'

Je li Igor onaj pravi? E to ćemo tek vidjeti. Ljubav ne poznaje granice, to je jedino sigurno. No, sjećate li se starih Severininih ljubavnih veza?

1. Prvi koji je skoro osvojio srce atraktivne Splićanke bio je pjevač grupe Kojoti Alen Marin. Njih dvoje bili su zajedno 90-ih, prekinuli su bez većih skandala, a Alen je oženio kazališnu glumicu Goranu Vrdoljak s kojom ima i kćer.

2. Severina je kratko izlazila s bogatašem Milanom Lučićem od kojeg je dobivala luksuzne darove (dobila je i konja!), a s njim je snimila i nesretni video uradak koji je izašao u javnost 2004.

3. Tada je popularna pjevačica već bila u vezi s poduzetnikom Srećkom Vargekom. Seve i Srećko bili su i zaručeni, no ljubav je pukla.

4. Dvije godine nakon seks skandala Severina ljubav pronašla u Mati Čuljku s kojim je bila godinu i pol. Zaprosio ju je, no prekinuli su par dana prije njezina 35. rođendana.

5. U ozbiljnoj vezi je bila i sa Slavkom Šainovićem, vlasnikom sportskog centra u Rijeci s kojim je navodno gradila i kuću. S njim je prekinula nakon što je upoznala Milana Popovića kojemu je pjevala na rođendanskoj zabavi.

6. Kralj bakra Milan Popović bio je zadnji s kojim je prekinula, no od njega je dobila i najveći dar - sina Aleksandra. Svađali su se i mirili, no ipak nisu ostali zajedno.

 

Moj unutarnji mir... #ljubavseljubavljuvraca #volimstosevolimo #severina

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene