Severina je putem društvenih mreža otkrila kako je dobila novu tužbu Milana Popovića, a sve je pojasnila u podužem statusu na Instagramu.

Galerija Severina Severina Severina +26 Dimitrije Popović i Severina - 7

Severina je na profilu na Instagramu otkrila svojim obožavateljima i pratiteljima kako je na njezinu adresu dobila novu tužbu koja je stigla od strane njezina bivšeg Milana Popovića, pa detaljno opisala o čemu se točno radi.

Vezani članci Severina Severina u topiću i vrućim hlačicama pokazala jednu od vježbi zbog kojih je u top formi, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti! Severina Severina samo za Dnevnik Nove TV komentirala ročište o skrbništvu nad sinom: "Jako sam tužna, 20 mjeseci moje dijete je bez majke "

"Dobar dan, ekipa, kako je? Kod mene sve po starom. Dobila sam još jednu plavu koverticu. Ordinari tjusdej, reklo bi se. "Čovjek koji me tuži" je isti onaj čovjek koji je dao demantij da nije bjesomučno dizao tužbe protiv mene. I da ih nije bilo 60. Točno. Od 2019. ta se brojka popela na više od 70. Tužio me ne samo bjesomučno u Hrvatskoj, "Čovjek koji me tuži” tužio me i u Srbiji da mi se potpuno oduzme skrbništvo?!? Viši sud u Srbiji je to odbacio. Sad je poslao prijedlog ili tužbu ('ko će više znat) za nedozvoljeno objavljivanje njegove adrese, iako je ta adresa i kuća ne samo izlazila u medijima, nego je “Čovjek koji me tuži" iz te iste kuće davao brojne intervjue. Kuća iz koje je davao intervjue i uvjerio sve da u njoj i živi, bila je pod zaštitom grada Zagreba, ali je "Čovjek koji me tuži" nekako od prošle vlasti grada Zagreba dobio dozvolu za rušenje iste. Osim toga, vlasnik te kuće je neka firma na Cipru pa ne znam zašto me tuži onaj koji me tuži? Izašlo je nebrojeno medijskih natpisa o tome da je pokupovao “pola Hrvatske” i sve su lokacije medijski otkrivene. Kuća preko puta moje zgrade na kojoj je kamera koja snima moju zgradu također je u vlasništvu ”Čovjeka koji me tuži", ali su fiktivni vlasnici izvjesna braća Matić. Ladislav Matić je, pak, prijavljen da je zaposlen i prijavljen na adresi u firmi “Čovjeka koji me tuži". I tako… A što vi radite utorkom? Podijelite vaša iskustva", napisala je Severina.

Objavu pogledajte na Severininom profilu na Instagramu.

"Sretno carice", "Seve moja, drži se", "Ne daj se", "O žena draga, kako to sve izdržiš? Ja ti se divim na tolikoj snazi", "Za dobrim se konjem prašina diže", "Uživaj ženo na svoj način", "A moja Seve, nije ti lako", "Drži se i bori", dio je poruka podrške koje je dobila u komentarima.

Severina je nedavno u intervjuu za portal H-alter iznijela brojne šokantne i dosad nepoznate detalje o svojem odnosu s Milanom, kao i dugotrajne borbe za skrbništvo nad njihovim sinom.

Županijski sud u Splitu krajem kolovoza pjevačici je vratio skrbništvo, nakon što je dječak 20 mjeseci živio s ocem i ona ga je imala pravo viđati dva puta tjedno i svakog drugog vikenda te blagdanima, ljetnim i zimskim praznicima.

Prepoznajete li ih? Poznati domaći par pred oltar je stao nakon samo nekoliko dana veze, a 35 godina kasnije i dalje su zaljubljeni preko ušiju! Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot +19 Anja Šovagović i Dragan Despot

Slavna glumica podijelila je najteže trenutke svoje borbe, prizori iz bolnice malo koga su ostavili ravnodušnim Selma Blair - 4 Selma Blair - 2 Selma Blair - 5 +26 Selma Blair - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju