poigrala se fotošopom

Severina snimkom i fotografijom Josipa Broza Tita čestitala Praznik rada, posebno istaknula jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je na svom Instagramu objavila fotografiju i snimku Josipa Broza Tita te je svima čestitala Praznik rada.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji Severina, Praznik rada je čestitala svima fotografijom i snimkom Josipa Broza Tita.

Pogledaj i ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Dočekale ga ovacije! Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

"Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, tetama čistačicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili", napisala je Severina uz fotografiju na kojoj je uz Tita fotošopirala sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dozvolite mi da vam čestitam(o) 1. maj, praznik radnog naroda! 🌺 Dozvolite da ovo bude u čast svih radnica, posebno u ovim vremenima medicinskim sestrama, liječnicama, tetama čistačicama, trgovkinjama, apotekarkama, njegovateljicama, dominantno ženama, koje su heroine na prvoj crti ove pandemije, kako bi se muški poslije hvalili 💪🏻 #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Popularna pjevačica prije nekoliko dana je proslavila 48. rođendan u izolaciji, a otkrila je i kako je za svoj veliki dan dobila tamburaše ispod prozora. Pohvalila se snimkom, a dobila je i tortu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: AFP) +0 Rihanna (Foto: Profimedia) Celebrity "Zločesta cura" se vratila: Pjevačica pozirala u prozirnom donjem rublju i bacila obožavatelje u trans

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene