Buga Grašo izbjegava javna pojavljivanja, no nije mogla propustiti vjenčanje svojeg brata Petra Graše i Hane Huljić, zbog čega su je fotografi snimili nakon dugo vremena.

Galerija Buga Grašo i Vjekoslava Huljić Petar i Buga Grašo Viktorija Rađa i Buga Grašo +35 Viktorija Rađa i Buga Grašo

Vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše nije mogla propustiti pjevačeva mlađa sestra Buga Grašo, koju godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Vezani članci Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju! Petar Grašo Dino Rađa objavio je prvu fotografiju kćeri Hane i Graše, koja je napokon stigla u njhov dom!

Iako je na samom vjenčanju uspjela proći neopaženo, fotografi su je ulovili ispred restorana u kojem se održalo svadbeno slavlje, a tamo je stigla u pratnji svojih i Haninih roditelja.

Za ovu je prigodu Buga obukla elegantno crno odijelo posuto šljokicama, a otkako smo je zadnji put imali priliku vidjeti u javnosti, promijenila je boju kose i frizuru.

Buga inače živi u Berlinu sa svojim partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem, koji tamo igra za klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni.

Prošle godine je osvanula i na fotkama Viktorije i Dina Rađe, s kojima je zajedno bila u SAD-u.

Rađa je Graši bio jedan od vjenčanih kumova, a za drugog je odabrao slovenskog chefa Tomaža Kavčiča, dok je Hanina kuma bila pjevačica Domenica Žuvela.

Grašo i Hana vjenčali su se u crkvi svetog Dominika u Splitu u uskom krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a svadbu su organizirali u jednom popularnom restoranu uz more. Paru na ljeto stiže i prinova, nakon čega su najavili još jedno veliko svadbeno slavlje.

Severina u zagrljaju muškarca s kojim se rastajala pa mirila, sada ne krije koliko joj znači: "Ja sam riješen da vječno s tobom plešem" Severina i Tomislav Petrović Severina, Tomislav Petrović, Goran Bregović, Filip Miletić Severina, Tomica Petrović (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +27 Severina, Tomica Petrović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Ni sama sebi se ne može dovoljno nadiviti, a nije tajna da i njezine upola mlađe kolegice žude za takvim tijelom! Alessandra Ambrosio - 4 Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 2 +26 Alessandra Ambrosio - 1

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju