Félicité Tomlinson preminula je u ožujku 2019. godine u svom stanu u Zapadnom Londonu.

Galerija


Sestra pjevača Louisa Tomlinsona, Félicité Tomlinson, preminula je u 19. godini života u ožujku.

Vezani članci Andrej Plenković - 1 Premijer i predsjednik Sabora izrazili sućut obitelji Mustafe Nadarevića: "Velik gubitak za kulturnu scenu. Zadužio je hrvatsku umjetnost" Kardinal Josip Bozanić Kardinal Bozanić izrazio sućut SPC-u u povodu smrti patrijarha Irineja

Tri godine nakon što je član popularnog banda One Direction ostao bez majke Johannhe koja je bolovala od leukemije, Louisa je zadesila još jedna obiteljska tragedija - ostao je bez svoje 18-godišnje sestre Félicité.

Félicité se onesvijestila usred navodnog srčanog udara u svom stanu u Zapadnom Londonu. Njoj bliska osoba koja se u tom trenutku nalazila s njom bila je pozvala hitnu pomoć.

Hitna pomoć je na Félicitéinu adresu stigla s dva vozila i liječničkim timom, no unatoč intenzivnim naporima da joj pomognu i spase život, mogli su samo proglasiti vrijeme smrti. Osim hitne pomoći na mjestu događaju pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti.

A tek sada je otkriveno kako je mlada Félicité preminula od posljedica predoziranja koktelom kokaina, Xanaxa i Oksikodona. Pronađena je s bijelim usnama jutro nakon što je konzumirala kokain s prijateljicom, prenose britanski mediji.

Mrtvozornica je otkrila kako nije pronađen niti jedan dokaz da si je Félicité na taj način htjela oduzeti život.  

Sestru poznatog glazbenika na Instagramu je pratilo 1,4 milijuna obožavatelja, a maštala je kako će jednog dana postati modna dizajnerica.

Nina obara s nogu u neobično seksi izdanju u kakvom je nemamo često prilike vidjeti