18-godišnja sestra glazbenika Louisa Tomlinsona preminula je u svom domu u Londonu.

Galerija


Nova životna tragedija zadesila je pjevača i člana popularnog benda One Direction, Louisa Tomlinsona.

Vezani članci Slika nije dostupna Izvedba koja je rasplakala dvoranu Slika nije dostupna Teen zvijezda postat će otac - Fanovi u šoku: 'Reci da nije istina!'

Njegova 18-godišnja sestra Félicité preminula je navodno od posljedica srčanog udara. Tragedija je pjevača zadesila samo tri godine nakon što je ostao bez majke Johannhe, koja je preminula od leukemije.

Félicité se onesvijestila u svom stanu u Zapadnom Londonu, a hitna pomoć nije mogla učiniti ništa po dolasku, osim proglasiti vrijeme smrti. Osim hitne pomoći, na mjestu događaju pojavila se i policija kako bi utvrdila sve okolnosti.

Uzrok smrti nije službeno potvrđen te će biti poznat nakon obdukcije. Također nije poznato je li policija u stanu pronašla drogu ili neka druga opojna sredstva.

A dok se čekaju nalazi obdukcije, internetski korisnici pričaju o posljednjem tweetu mlade influencerice koji je objavila 23. veljače te ga podijelila s 407 tisuća obožavatelja na spomenutoj društvenoj mreži.

"Bok, žao mi je što me predugo nije bilo. Kako ste vi svi?", napisala je tada.

Sestru poznatog glazbenika na Instagramu je pratilo 1,4 milijuna obožavatelja, a maštala je kako će jednog dana postati modna dizajnerica.  

Pogledali smo ''Leaving Neverland'': Od gnjusnih detalja navodnog zlostavljanja mnogo je šokantnija jedna druga stvar