Jelena Rozga stigla je u Zagreb. I to na poziv Sergeja Ćetkovića.

Galerija


Jelena Rozga protekle dvije večeri provela je u Lisinskom. Tamo je stigla na poziv omiljenog crnogorskog pjevača Sergeja Ćetkovića koji ju je pozvao da mu bude gošća na koncertu. Sergej i Jelena pred krcatom dvoranom zajedno su otpjevali njegov veliki hit "Prsten na sto", a potom su su se vratili u davnu 1986. Jelena je otpjevala Magazinovu pjesmu "Piši mi" dok ju je Sergej pratio na klaviru.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Vezani članci Jelena Rozga Jelena Rozga odgovorila na glasine o vezi s našim poznatim chefom i konačno otkrila svoj ljubavni status Sergej Ćetković Sergej Ćetković otkrio nadimak iz djetinjstva: ''Ja sam kao mali igrao puno nogometa pa su me tako prozvali''

Tijekom koncerta oboje su nekoliko puta istaknuli da su veliki prijatelji, a njihov odnos, čini se, nije narušila ni nedavna suradnja Jeleninog bivšeg zaručnika Stjepana Hausera s Ćetkovićem. Slavni violončelist gostovao u Sergejevoj novoj baladi "Oči nikad ne stare" samo mjesec dana prije nego što je Jelena zapjevala s njim na pozornici. Nakon koncerta Jelena i Sergej zajedno su pozirali i oduševili svoje obožavatelje na društvenim mrežama. "Slatki ste i iskreni, a to je danas prava rijetkost", samo je jedan od komentara koji je osvanuo ispod Jelenine objave.

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on