"boginja"

Slovenka koju Hrvati obožavaju s golotinjom nema problema, potvrdila je to i serijom fotki na kojima je pokriva samo pjena!

Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Senidah (Foto: Instagram) - 3 +0 Senidah (Foto: Instagram) - 1 Galerija

Senidah je na Instagramu objavila galeriju fotografija na kojima pozira u kadi i na sebi ima samo čizme.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (36), poznatija po umjetničkom imenu Senidah, jedna je od najvećih regionalnih zvijezda s vojskom obožavatelja i u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

A osim što na našim prostorima ne silazi s ljestvica najslušanijih glazbenika, popularna je i na Instagramu, na kojem je prati gotovo 400 tisuća ljudi. Na društvenoj mreži je vrlo aktivna i s pratiteljima svakodnevno dijeli detalje iz privatnog života, a njezinoj popularnosti svakako doprinose i njezine golišave fotke.

Senidah je već puno puta pokazala da s golotinjom nema problema, a to je potvrdila i jednom od zadnjih objava na Instagramu. Podijelila je niz fotografija na kojima pozira u kadi i na sebi ima samo visoke čizme s uzorkom zebre, a golo tijelo joj pokriva pjena.

"A kako se vi kupate?" šaljivo je upitala pratitelje, koje je prizorima potpuno raspametila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

"Ubijaš!", "Ti si savršenstvo", "Boginja", "Prelijepa si", "Savršena ljepotica", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a fotke su skupile i na desetke tisuća lajkova.

 

Inače, zanosna Slovenka proslavila se pjesmom "Mišići", koju malo tko iz regije još nije čuo, a njezina najnovija pjesma "Behute" u Hrvatskoj je trenutno druga najslušanija na YouTubeu.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Bradley Cooper (Foto: Getty Images) Celebrity Miljenik žena iznenadio promjenom koju su svi primijetili, izgleda da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene