instagram gori!

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda raspametila fanove fotkama iz kreveta na kojima ne nosi ništa!

Dino Merlin i Senidah Dino Merlin i Senidah PR 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin i Senidah Senidah (Foto: Instagram) - 2 Senidah (Foto: Instagram) - 3 Senidah (Foto: Instagram) - 4 Senidah (Foto: Instagram) - 5 Senidah (Foto: Instagram) +0 Senidah (Foto: Instagram) Galerija

Senidah je na Instagramu objavila svoje golišave fotografije iz kreveta na kojima je ključne dijelove pokrila poplunom.

Slovenska pjevačica Senida Hajdarpašić (36), poznatija po umjetničkom imenu Senidah, popularna je u cijeloj regiji i ima brojne fanove koji s nestrpljenjem iščekuju svaki njezin sljedeći potez.

Pogledaj i ovo Senidah ''Ljubav je ljubav'' Senidah dala odgovor na provokativno pitanje: ''Koga zanima jesam li spavala sa ženom? Znaš kako? Daj šta daš!''

Na Instagramu je prati gotovo 400 tisuća ljudi, a s obožavateljima redovito dijeli trenutke iz privatnog života, kao i svoje atraktivne fotografije.

Tako je sada objavila fotke iz kreveta na kojima je pokrivena bijelim popunom, no nije teško zaključiti da ispod njega ne nosi baš ništa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Senidah (@senida_h)

"Koliko si savršena", "Opasno privlačna", "Prekrasna si boginjo!", "Mačko", "Wow, seksi", samo su neki od komentara koje je dobila uz brojne izjave ljubavi, pa čak i bračne ponude, a fotke su skupile i preko 50 tisuća lajkova.

Senidah je i nedavno bacila obožavatelje u delirij fotkama na kojima je pozirala u kostimu od lateksa, a tada se pohvalila i novim imidžem.

Inače, zanosna Slovenka trenutno slovi za jednu od najpopularnijih pjevačica u regiji, a njezin najveći hit "Mišići" malo tko još nije čuo.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Courtney Cox (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Nekad i sad Zbog novih paparazzo fotki obožavanog Chandlera nikome nije svejedno, svaki put izgleda sve gore i gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene