Ne žele živjeti blizu

Princ Harry i Meghan Markle napuštaju kraljevski dvor: Tenzije među prinčevima glavni uzrok selidbe?

Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle, princ William, Kate Middleton (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle odlaze iz Kensingtonske palače.

Vojvotkinja Meghan i princ Harry sele se iz svog londonskog doma u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru, gdje će odgajati svoje prvo dijete, objavio je Kraljevski dvor.

Pogledaj i ovo Omid Scobie - 8 ''Ovo je nečuveno!'' Novinar kojeg zovu i Meghaninim glasnogovornikom našao se na udaru kritika zbog tvrdnji koje je iznio o Williamu i Kate!

Trenutno žive u rezidenciji Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palače, i smatralo se kako će ostati u tamošnjem glavnom stanu kako bi se pripremili za dolazak djeteta koje treba na svijet doći sljedećeg proljeća. No, unatoč uloženih 1,3 milijuna funti u renovaciju novog doma, Harry i Meghan će ipak živjeti na drugoj lokaciji.

Frogmore Cottage je dar kraljice Elizabete Harryju i Meghan, a u njoj se nalazi velika dječja soba, deset spavaćih soba, dok u Nottingham Cottageu postoje samo dvije.

Uz to, Harry i Meghan se žele odmaknuti od princa Williama i vojvotkinje Kate Middletone, koji žive u 20-sobnom stanu u Kensingtonskoj palači.

Dok Harry tek treba postati otac, William već ima troje djece i braća su očito spremna posvetiti se isključivo svojim obiteljima i voditi život u odvojenim kućanstvima.

"Harry i Meghan se žele preseliti, trebaju više prostora, ali ne žele živjeti u susjedstvu Williama i Kate. Kate i Meghan vode potpuno drugačiji način života i to se u zadnje vrijeme primjećuje više nego ikad", izjavio je izvor blizak paru.

U službenoj objavi Kensingtonske palače piše: "Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselit će se u Frogmore Cottage početkom sljedeće godine, dok će se pripremati za rođenje svog djeteta. Par je živio u Nottingham Cottageu od zaruka prošle godine. Windsor je posebno mjesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog posjeda. Njihovi radni uredi i dalje će biti u Kensingtonskoj palači".

"Prvotni plan Harryja i Meghan je bio da se presele u jedan od stanova u kraljevskoj palači. Ali pojavile su se određene tenzije među braćom. I sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, žele biti samostalni", izjavio je izvor s dvora za The Sun.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Instagram) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Sara Sampaio (Foto: Getty Images) +6 Sara Sampaio (Foto: Getty Images) Celebrity Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber (Foto: Getty Images) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber (Foto: Getty Images) Justin Bieber (Foto: Getty Images) +6 Justin Bieber (Foto: Getty Images) Celebrity Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Koncert Maje Šuput (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Nova TV) +1 Maja Šuput (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Celebrity Majinim mukama konačno došao kraj: Pogledajte to veselje nakon skidanja gipsa  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene