Princ Harry i Meghan Markle odlaze iz Kensingtonske palače.

Galerija


Vojvotkinja Meghan i princ Harry sele se iz svog londonskog doma u rezidenciju Frogmore Cottage u Windsoru, gdje će odgajati svoje prvo dijete, objavio je Kraljevski dvor.

Vezani članci Kate Middleton, Meghan Markle Bijesna Meghan Markle prijateljicama otvorila dušu i rekla što zapravo misli o Kate Middleton Princ Harry Harryjev život prije Meghan bio je pun divljih tuluma, nacionalnih skandala i sramotnih fotografija

Trenutno žive u rezidenciji Nottingham Cottage koja se nalazi u sklopu Kensingtonske palače, i smatralo se kako će ostati u tamošnjem glavnom stanu kako bi se pripremili za dolazak djeteta koje treba na svijet doći sljedećeg proljeća. No, unatoč uloženih 1,3 milijuna funti u renovaciju novog doma, Harry i Meghan će ipak živjeti na drugoj lokaciji.

Frogmore Cottage je dar kraljice Elizabete Harryju i Meghan, a u njoj se nalazi velika dječja soba, deset spavaćih soba, dok u Nottingham Cottageu postoje samo dvije.

Uz to, Harry i Meghan se žele odmaknuti od princa Williama i vojvotkinje Kate Middletone, koji žive u 20-sobnom stanu u Kensingtonskoj palači.

Dok Harry tek treba postati otac, William već ima troje djece i braća su očito spremna posvetiti se isključivo svojim obiteljima i voditi život u odvojenim kućanstvima.

"Harry i Meghan se žele preseliti, trebaju više prostora, ali ne žele živjeti u susjedstvu Williama i Kate. Kate i Meghan vode potpuno drugačiji način života i to se u zadnje vrijeme primjećuje više nego ikad", izjavio je izvor blizak paru.

U službenoj objavi Kensingtonske palače piše: "Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa preselit će se u Frogmore Cottage početkom sljedeće godine, dok će se pripremati za rođenje svog djeteta. Par je živio u Nottingham Cottageu od zaruka prošle godine. Windsor je posebno mjesto za njih i zahvalni su što će njihova službena rezidencija biti u sklopu tog posjeda. Njihovi radni uredi i dalje će biti u Kensingtonskoj palači".

"Prvotni plan Harryja i Meghan je bio da se presele u jedan od stanova u kraljevskoj palači. Ali pojavile su se određene tenzije među braćom. I sada ne žele živjeti u blizini Williama i Kate, žele biti samostalni", izjavio je izvor s dvora za The Sun.

Na zasluženom odmoru: Victorijina anđelica priznala kako se često osjeća usamljeno i iscrpljeno

Bivša je zbog njega završila na liječenju, nedavno je oženio slavnu manekenku, a sad tvrdi da mu je uzor Isus Krist

Majinim mukama konačno došao kraj: Pogledajte to veselje nakon skidanja gipsa