lakše joj je

Pjevačica koja je nedavno priznala da je bila žrtva nasilja otkrila kako pati od bipolarnog poremećaja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Selena Gomez je rekla kako je bila nedavno u jednoj od najboljih mentalnih bolnica u SAD-u te su joj dijagnosticirali bipolarni poremećaj.

Pjevačica Selena Gomez je bila gost u showu koji je njezina kolegica Miley Cyrus pokrenula na svom Instagramu, a otkrila je kako joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Pogledaj i ovo Selena Gomez ''nisam savršena, ali...'' Selena Gomez sama je usporedila svoje fotografije u bikiniju nekad i sad: ''Više nikad neću ovako izgledati''

27-godišnja pjevačica je istaknula kako je zahvalna što je napokon otkrila uzrok boli nakon toliko dugo godina. Dok je u samoizolaciji pokušava saznati što više može o tom poremećaju.

"Nedavno sam bila u jednoj od najboljih menatlnih bolnica u SAD-u, bolnici McClean, gdje sam shvatila da patim od bipolarnog poremećaja", rekla je Gomez. Ističe kako je u isto vrijeme osjetila olakšanje i paniku kada je otkrila dijagnozu.

Pjevačica koja je od rane mladosti na sceni kaže kako je godinama patila od depresije i napadaja panike. "Što više znam o svom poremećaju, manje će me biti strah", zaključila je Selena.

Početkom ove godine pjevačica je otkrila kako je bila žrtva emocionalnog nasilja dok je bila u vezi s Justinom Bieberom. Selena Gomez i Justin Bieber bili su par s prekidima između 2011. i 2018. godine. Odmah nakon njihova prekida Bieber je objavio vezu s Hailey Baldwin, s kojom je danas u braku. Popularni pjevač u intervjuima je pričao o svojoj prošlosti na koju nije ponosan, o ovisnosti, nasilju u vezama te nepoštivanju žena.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) Cher (Foto: Getty Images) +3 Cher (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Njegovu smrt pratile su brojne teorije zavjere, a neki su smatrali da je za to kriva upravo Cher

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene