Scarlett Johannson stigla je na dodjelu nagrade Screen Actors Guild u haljini za pamćenje.

Galerija


Holivudska glumica Scarlett Johansson napravila je pravu pomutnju pojavivši se na crvenom tepihu dodjele nagrade Screen Actors Guild u haljini zbog koje su svi na trenutak ostali bez daha kada su je ugledali.

Vezani članci Scarlett Johansson i Colin Jost - 7 Holivudska ljepotica se treći put udala: Objavila sretnu vijest na neobičan način Scarlett Johansson - 1 Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao

Naime, 35-godišnja Scarlett blistala je ruku pod ruku sa zaručnikom Colinom Jostom dok je ponosno pokazala duboki dekolte u smaragdno zelenoj haljini, koja joj nije dopuštala da ispod nje nosi grudnjak. Sa stražnje pak strane otkrivala je pogled na njezina gola leđa i gigantsku tetovažu kojom su prekrivena, kao i dio trbuha i prsa, a koju ne pokazuje tako često.

Inače, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tetoviranja i ukrašavanja tijela tintom, a zanimljivom tetovažom golica maštu brojnih obožavatelja.

Inače, Scarlett ovih dana ispisuje povijest, i to kao prva glumica koja je u povijesti dodjele filmske nagrade Oscar istovremeno nominirana za ulogu najbolje glavne ženske uloge i najbolje sporedne ženske uloge.

Zanimljiv je podatak i to da se upravo ona našla na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica u 2019. godini te tako ponovila uspjeh iz 2018. godine. 

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!