Scarlett Johannson stigla je na dodjelu nagrade Screen Actors Guild u haljini za pamćenje.

Galerija


Holivudska glumica Scarlett Johansson napravila je pravu pomutnju pojavivši se na crvenom tepihu dodjele nagrade Screen Actors Guild u haljini zbog koje su svi na trenutak ostali bez daha kada su je ugledali.

Vezani članci Scarlett Johansson - 1 Plavokosa ljepotica je san mnogih muškaraca, a u običnom izdanju s dioptrijskim naočalama bi ju rijetko tko prepoznao Colin Jost Ovaj zgodni surfer zaručnik je jedne od najseksi žena svijeta, svi kažu da je prava sretnica što ga je "upecala"

Naime, 35-godišnja Scarlett blistala je ruku pod ruku sa zaručnikom Colinom Jostom dok je ponosno pokazala duboki dekolte u smaragdno zelenoj haljini, koja joj nije dopuštala da ispod nje nosi grudnjak. Sa stražnje pak strane otkrivala je pogled na njezina gola leđa i gigantsku tetovažu kojom su prekrivena, kao i dio trbuha i prsa, a koju ne pokazuje tako često.

Inače, plavokosa ljepotica poznata je kao velika ljubiteljica tetoviranja i ukrašavanja tijela tintom, a zanimljivom tetovažom golica maštu brojnih obožavatelja.

Inače, Scarlett ovih dana ispisuje povijest, i to kao prva glumica koja je u povijesti dodjele filmske nagrade Oscar istovremeno nominirana za ulogu najbolje glavne ženske uloge i najbolje sporedne ženske uloge.

Zanimljiv je podatak i to da se upravo ona našla na vrhu Forbesove liste najplaćenijih glumica u 2019. godini te tako ponovila uspjeh iz 2018. godine. 

Zbog ovih fotografija svi su uvjereni da kemija između Brada i Jennifer i dalje postoji, nije ju htio pustiti!